PR CUAET
-
Я суто обʼєктивно зазначив. В жодному разі не збираюсь залазити в дебати, питання не просте з усіх точок зору і приймати такі рішення думаю теж непросто, але то вже нехай буде на совісті провладних мужів, вони там розумні, знають, що робити і як керувати державою
-
Шановні одногрупники. З Дії поки цілком можливо скачати довідку про несумісність. Алгоритм дій особливо для чоловіків 18-60 років.Замовляйте, перекладайте згідно вимог IRCC. Подавайте на ПР. Вдалих PR CARD всім!!!
-
Я вже перелік надавала раніше що можна витягти. І це частина лише Коли федеральний етап, офіцери можуть будь-які дозапит робити по background & eligibility check Не лише про несудимість
-
Делать биометрию. Мне 32 и тоже запросили биометрию, сдала и всё получила.
-
ну це ви написали про права по Конституції. Але є ж там в неї і обов'язки - ось по статті 65, наприклад. Воно так завжди - там де права там і обов'язки. До речі - право на "піклування та захист" - таке собі тлумачення. Наприклад, мати другий закордонний паспорт, коли є ще діючий на 3 роки - це піклування чи захист? : Стаття 65. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України. Громадяни відбувають військову службу відповідно до закону.
-
Фото и хоум видео не прикрепляли (шучу если что). Надеюсь, что этого вполне достаточно для них будет
-
Привіт, підкажіть пліз, хтось знає, при замовленні вфс доставки там треба вказувати номер паспорту, це старого паспорту чи вже нового?
-
us06web.zoom.us/j/84812688573?pwd=n4fFNvZbi9BPGSHOG0XackIe4Bt37D.1
-
Чому не натискаєте сабміт документ для того щоб загрузити фото?