PR CUAET
-
Статті 24, 27 та 65 конституції України не передбачають обмежень чи привілеїв за ознаками статі, там мова про всіх громадян. Закон про мобілізацію, який скоро стане чинним, теж не передбачає тимчасове або якесь інше обмеження у наданні консульських послуг, лише надання необхідних документів
-
Ага. Фотки не сподобаються))
-
Хоча у DHL є можливість ввести адресу куди відправляти
-
Усім привіт
-
А тепер давайте змоделюємо ситуацію: Умовний Петро покинув країну незаконно (через тису або ліс із полем), ніколи не мав Та немає військового квитка,та не стояв на обліку (так склалось). Але жити він хоче так само як ті хто мають довідки (можливо куплені), і паспорт в нього закінчується. Що йому потрібно робити щоб не потрапити до України (в його баченні це фронт та цвинтар). Що буде якщо він прийде в консульство за паспортом або довідкою про несудимість після вступання закону в силу? P.S.: Мені не потрібно ,я для друга питаю 😆 Тільки от не треба відразу про обов'язки громадян. Громадяни - це всі люди а не тільки мужики🧟♂. Дякую за конструктив
-
дякую
-
Краще питати у консульства, але також були відповіді що ні. Де замовили, там і забрали
-
А если я подавалась на паспорт в оттаве то я могу заказать доставку в торонто?
-
Тут писали що і з DHL чекають по півроку. DHL не доставляють вам на адресу, вони беруть (тільки якщо їм дозволять, а дозволяють/видають їм не одразу) документи і пересилають консульству. Далі видача паспорту лише особисто.
-
Да,получили номер и сдали биометрию. Подача 01.11
-
Закон передбачає надання військово-облікових документів та оновлення контактних даних протягом 60 днів після набуття чинності. Та окремим пунктом передбачає оновлення облікових даних протягом 60 днів після указу Президента та затвердження ВР указу про мобілізацію, про подовження указу там не йдеться, тож має бути мабуть новий указ.