PR CUAET
-
Я читала в групі в фб. Купа відмов. Скрін не робила
-
тут я повністю згоден. тому це на роки. ніхто не буде приймати такий скандальний закон щоб він подіяв пів року чи рік. не у всіх паспорти закінучуються в цьому році. у більшості вони закінчаться через 3+ роки і цей закон приймали із розрахунку на те що навіть ті у кого паспорта до 30-го року хоч тоді але все одно являться в консульства
-
і ще момент - як тільки війна закінчиться відразу настане питання виборів. і тоді ця влада вилетить із своїх крісел як пробка шампанського в новорічну ніч, і я впевнений - місця займуть опозиціонери, які змінять політику і відношення до тих хто за кордоном на протилежну. тобто повертайтесь буде не кнутом, а пряніком
-
це на вас так процитована мною стаття 65 Конституції подіяла? Стаття 65. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України. Громадяни відбувають військову службу відповідно до закону.
-
ну якщо війна закінчиться то цей закон втратить силу бо він (якщо я не помиляюсь) діє лише на період військового стану.
-
Чекайте його у флуді, будь ласка, не тут
-
🔴🔴🔴 Якщо хтось в гілці бачить флуд/ провокацію/заклики до протестів / образи - надсилайте: /report Пояснюйте причину репорту і повідомлення на яке репорт надіслано наперед Не пробуйте банити - без прав модератора це неможливо. Дякую!