PR CUAET
-
Ні, лише рівно 18 або краще через 1 день і пізніше
-
Зрозуміла, дякую
-
Как я помню, только кто с ПР или граждане, там на значке вопроса пишут объяснение кого указывать
-
Дякую ,це потрібно де дивитися ?
-
Дав Бог сили дочитати вашу суперечку з @Bungee7.Але те що хотіла прочитати так і не знайшла. Отже ТЦК за кордоном немає значить не оновлюю дані тому що в Україні не приписаний. Військового квитка немаю тому що він був вилучений. Зроблю собі сам висновок що мене їхні закони не стосуються 🥳Персональні дані без мого дозволу ніхто не має права використовувати. Придумали давай їм емейл,якщо я навіть фейсбуку не маю в теперішній час або номер телефону. Сьогодні він один,а завтра буде інший. Ну а адресу пмп консульство знає. Хоча міг змінити до початку закону і не повідомити про зміну тому що на момент зміни реєстрації це не було обов’язковим. Плюс за останні два роки в консульство не потрапиш. Чи може я спробую зателефонувати?О,звичайно там якраз чекають на мій дзвінок 🤣Це все так,думки вголос перед сном,щоб не все так сумно виглядало 😉
-
Ви їх даєте працівникам консульства. Вони їх, я так розумію, вклеюють на якусь сторінку (де продовження). При мені одній людині в консульстві так казали, що з фото подовжують на максимальний термін. Бо діти частіше змінюються. Без фото можуть подовжити на коротший термін
-
А з продовженим паспортом можна подорожувати (дитині 5 років ) ? Пр вже є
-
Норм адвокат може і не коштувати захмарних грошей. Імміграція це серйозно тому якщо не можеш по економічним, то треба тут вкластися. Зате англійської, роботи і лміа не треба