PR CUAET
-
Так я и не боюсь, я с Луганской области.Нас Украина кинула ещё в 14 году...сюда приехала, работаю, всё ок...но паспорт даже не могу заменить ( у консульства типа нет данных с оккупации)...это бред и не моя проблема, так как мне дальше жить, если надо обновить документы Украины?
-
Здравствуйте, помогите пожалуйста разобраться : employment reference должно быть написано как письмо в свободной форме от работодателя, типа какой хороший работник и как мы его ценим ( ну и плюс данные, даты…)? Потому что мне выдали сухо данные под названием reference letter … так можно?
-
Не треба фултайм, можна селф імплой, можна різні нок, можна робота на іншу провінцію. Варіантів море
-
Ну і якщо я вже вирішила ситуацію чоловіка то йдемо дальше. Хотілося б щоб модератори зробили ще одне опитування. Серед тих хто подавав на WP хто подавався з додатковими і вже отримали або ще чекають і хто без додаткових документів. Цікаво чи затримки по тих що додали додаткові і пішли в чергу на розгляд офіцеру і ті що сімейні в одному кейсі.Бо не віриться що люди від грудня сидять на бекграунд чек,серед яких є і ті які раніше знімали обмеження і Канада вже їх перевіряла і або що в них у всіх важкі кейси
-
Доброго вечора , хто подавався на подовження візи в паспорті , як довго це розглядають , я відіслала по паспорти дітей 11 .03 і досі вони не відіслали їх мені , у кого як було ?
-
На пр то gc key, то інша система.
-
Кліматичні не залежить від доходу. Всім дають по кількості членів сімʼї
-
Он не прав. Более того он вообще не в теме. У Шария абсолютно другая ситуация.
-
Я ЛНР не получала принципиально, ездила ещё до вторжения в консульство в Россию в Ростове-на-Дону 🤦🏼♀️мне сказала консул- ты с территории сепаратистов...едь на Украину, если пустят, но не через ЛНР,ДНР, только прямая граница -России-Украины( может там поменяют).Ну туда не к кому было ехать и я забила на такой вариант
-
Мені повернули паспорти швидко, приблизно до чотирьох днів