PR CUAET
-
-
потрібен АOR (номер аплікації) або запит на біо (AOR також там вказаний).
-
Так, правильно. В чоловіка французька Б2, я не переломлюсь, вже буду вчити. Дитина ще 9 років. Другу французьку почала вчити, вже балакає з батьком. Люди, в дитини закінчився стаді перміт, він зараз без статусу, подали на оновлення статусу, та новий стаді перміт, все опдатили. Вже закінчуються всі строки, підстав у відмові нема. Але не дають дитині документ. Вже рази 2 дзвонила - як в могилі- чекайте. Тут такий расизм, не приведи Боже. Не знаю на скільки там в Квебеку, але тут просто з'їдять. Вони нас тут називають інопланетянами. Їм потрібні чорні, німі, глухі, тупі раби. Якщо увас освіта не дай бог вища, та знання мов, та ще принципи по життю - лайно не їсти і не сприймати його, а жити з гідністю - вони вас будуть ненавидить чорною люттю. І це не тільки я так думаю. Наразі попитайте в інших людей, які не сидять тут на виплатах і фуд банках, а реально працюють і платять податки.
-
якщо ні - то не підтягнете. очікуйте
-
ви отримали AOR або запит на біометрію?
-
Доброго дня. Потрібен міграційний адвокат для допомоги при відмові у візі для чоловіка- іноземця
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/study.html
-
Але ж їх кількість залежить від сукупного доходу батьків?! Це ж не фіксована цифра для всіх, правильно?!
-
Терміново потрібно пройти. Буде все добре
-
через аккаунт GC Key
-
новий паспорт
-
Мені всі з місцевих, з ким балакав, то хвалять Квебек. Спокійніше, менше расизму (навіть самих чорних), менше індусів Клімат норм. Багато хто через індусів переїхали з Колумбій сюди, бо все-таки спокою хочеться. Єдине, за французьку задрачують, я тут нічого поганого не бачу, політика нинішнього премʼєра в квебеці іде потроху нахрін. Пр, ну тут таке питання. Як показує ваш досвід, навіть якщо поідиш помучатися, то не факт що щось получиш. А тут вчи франц, працюй і щось буде
-
Немає обмежень. Ці кошти взагалі не рахуються в дохід, при заповненні такс ретурн
-
Не дуже життя простіше. Дешевше - це дивлячись з якого боку подивитись. Знаєте як у прислів'ї: дешева рибка - несмачний суп. В фейсбуці є група Едмонтон приймає українців, можете почитати, як люди у розпачі шукають хоч якусь роботу, хоч аби які умови, хоч щось. А школи? А лікарні? А наркомани, які лізуть в будинки обдовбані? Моя родина після 1.5 року життя в Едмонтоні дуже серйозно думає переїхати до Квебеку. Чоловік- іноземець, володіє двома мовами вільно, інженер за фахом, пропрацював за фахом більше року. Подалися, вже 5 ий місяць номінацію не дають. До того піару, як до зірок. Якість життя в Едмонтоні, як на мене, то дуже депресивно, літом з дома не можна вийти, щоб комари не з'їли живцем. Всі покусані. Відношення до нашого люду та іноземців взагалі - ви наші раби. Чоловік працює по 13 годин на добу з 7.00 до 20.00, ще вдома дороблював паперову роботу до 23.00. Змушували працювати в суботу та інколи неділю. З таким графіком хто не впаде? Ще і сварилися за те, що він на 2 хвилини на ранкові збори запізнився. Мороз - 42, а вони дбають, щоб люди, які ще будуть на тому морозі працювати 12 годин зміну, на 2 хвилини не запізнювались, не дивлячись на те, що навіть немає часу, щоб собі перерву 20 хвилин взяти на з'їсти хоч бутерброд. Вибачте, люди довгий пост, але вже рішила про Едмонтон написати. І є ще більше розповісти. Так що, напевно, добре де нас немає.