PR CUAET
-
За что?
-
/tmute @dark_volunteer 12h
-
User CRUC1AL has 2/3 warnings; be careful!
-
User Andrii Kryvtsov has 2/3 warnings; be careful!
-
Я не можу зайти, постійно це вибиває. У меня однією?
-
Прямої норми немає, але є пункт про самозабезпечення, який також інтерпретується як укорінення, тому наявність роботи це величезний ➕
-
Хотілось би в це вірити)
-
Я маю на увазі що для нас немає полегшень ніяких ми в одній планці, і з гуманітаркою кидок бо виявляється війна і загроза життю це не гуманітарні обставини
-
с 18-60 те которые до 23.04 успели подать на паспорт, они получат?
-
Одне те саме
-
Такий як приходив у перший раз )
-
Подали на початку листопада, в січні прийшов запит на оплату біометричних даних
-
Наприкінці 23го року багато хто реготав, не приймуть такий закон, та іх потім бубубу, нононо, кококо. А тут опа, квітень і добрий ранок.
-
довидка имеет штрих код и номер по которому её проверяют и видят актуальный статус - статья, розыск
-
А сенс з того кримінального впровадження, якщо ситуація така: 1) витяг довідки з дії відбувся нотаріус завірив 2)получив криміналку не знаходячись в Україні (це ще смішніше) П.с.: хіба в Україну летіти
-
Я также заполнил информацию в «Militari…», а специальную форму 5546 мне почему-то вообще не дало скачать. Поэтому, я отправил без неё. А Вам, после детального заполнения в анкете, где спрашивается кто командир части, где и кем служили и т.д., - программа позволила уже дальше скачать и открыть фору 5546 ?
-
Ви подали заявку місяць тому і у вас запросили оплату?
-
Звичайно можна тільки це зменшить шанси в той час як легальна діяльність їх підвищує
-
Зробив щойно, без усяких пробле
-
Ну ось так якось … так завтра буду дзвонити
12 Jan 2024, 17:45
Post 147791 of 393116
4 minutes ago