PR CUAET
-
Те саме, перейменували climate incentive payment на canada carbon rebate
-
Готуй ручку і блокнот 💁🏼 Як підготуєш скажеш, я почну тобі їх перераховувати 💁🏼
-
Так тільки ті хто в Канаді давно і беруть до себе родичів пройшли лад звичайно важкий і коштовний шлях до ПР, продавали квартири, вчили мову і тд… А зараз що? Мови нема, грошей нема, вмінь нема а ПР дай дай дай дай
-
Через портал ircc подаєтесь на нову візу
-
Реквест було відхилено Ви хочете продовжити тему?
-
Щойно вже відповів / див. вище
-
Хочеш прикол? Канада приймає біженців з будь якої країни світу окрім України)) Навіть руских, і при тому дуже швидко дають їм ПР. Особисто знаю такий випадок, дівчина з хлопцем порили трохи візовому офіцеру і все ок))) А доля українця бути бомжем без паспорта, або в окоп 🤷🏼
-
Я думаю логіка така. Для родичів програма це такий політичний реверанс був. Мало хто отримає насправді, але дуже громко звучить. В основному отримували на батьків діти, які тут живуть. І мало хто з цих батьків буде тут жити, насправді. З розбомблених міст будуть, так, бо діватися нікуда. Інші про запас отримують.
-
І так і ні))) В Канаді не так то й багато залишилося Канадського) Все вирішують гроші 💁🏼 Ти би бачила моє лице коли я прийшов на співбесіду, влаштовуватися трак драйвером, а там стоїть 40 індусів в черзі і весь офіц це індуси)))
-
Доброго вечора. Сьогодні в кабінеті з,явилось таке дивне повідомлення. Final decisionFinal decisionHelp - Final decision April 23, 2024 Your application is in progress. We will send you a message once the final decision has been made. Це якийсь гарний знак?...)) Не розумію до чого це? Попереднє оновлення було 7 березня Invitation to Pre-arrival services.