PR CUAET
-
через аккаунт GC Key
-
новий паспорт
-
Мені всі з місцевих, з ким балакав, то хвалять Квебек. Спокійніше, менше расизму (навіть самих чорних), менше індусів Клімат норм. Багато хто через індусів переїхали з Колумбій сюди, бо все-таки спокою хочеться. Єдине, за французьку задрачують, я тут нічого поганого не бачу, політика нинішнього премʼєра в квебеці іде потроху нахрін. Пр, ну тут таке питання. Як показує ваш досвід, навіть якщо поідиш помучатися, то не факт що щось получиш. А тут вчи франц, працюй і щось буде
-
Немає обмежень. Ці кошти взагалі не рахуються в дохід, при заповненні такс ретурн
-
Не дуже життя простіше. Дешевше - це дивлячись з якого боку подивитись. Знаєте як у прислів'ї: дешева рибка - несмачний суп. В фейсбуці є група Едмонтон приймає українців, можете почитати, як люди у розпачі шукають хоч якусь роботу, хоч аби які умови, хоч щось. А школи? А лікарні? А наркомани, які лізуть в будинки обдовбані? Моя родина після 1.5 року життя в Едмонтоні дуже серйозно думає переїхати до Квебеку. Чоловік- іноземець, володіє двома мовами вільно, інженер за фахом, пропрацював за фахом більше року. Подалися, вже 5 ий місяць номінацію не дають. До того піару, як до зірок. Якість життя в Едмонтоні, як на мене, то дуже депресивно, літом з дома не можна вийти, щоб комари не з'їли живцем. Всі покусані. Відношення до нашого люду та іноземців взагалі - ви наші раби. Чоловік працює по 13 годин на добу з 7.00 до 20.00, ще вдома дороблював паперову роботу до 23.00. Змушували працювати в суботу та інколи неділю. З таким графіком хто не впаде? Ще і сварилися за те, що він на 2 хвилини на ранкові збори запізнився. Мороз - 42, а вони дбають, щоб люди, які ще будуть на тому морозі працювати 12 годин зміну, на 2 хвилини не запізнювались, не дивлячись на те, що навіть немає часу, щоб собі перерву 20 хвилин взяти на з'їсти хоч бутерброд. Вибачте, люди довгий пост, але вже рішила про Едмонтон написати. І є ще більше розповісти. Так що, напевно, добре де нас немає.
-
Можливо знаєте до якої цифри сукупного доходу виплачуються гроші на дітей після прибування більше 18 місяців в Канаді?!
-
Розбір ситуації 🏠🇨🇦 Оренда Таунхаусу або Купівля❓️ Я обрав приблизно однакові таунхіуси в районі Cranston та зробив розрахунки💲
-
Я завіряв. Таяк цей варіант є в офіційній інформації
-
Що ви маєте на увазі?
-
13 грудня лист, імейл прийшов 14го Montreal
-
Чекати) Ситуація абсолютно не погана, щоб «якось тут бути») Десь люди вище писали, що хтось подавався 7.11 і відписали, іншим (теж подавали 7.11) і тиша. Просто чекайте, уважно перевіряйте пошту і все)
-
Вітаю, CoPR ex. якою датою у Вас?