PR CUAET
-
Типу як мамі жалітися?😂а як їх ще назвати? Це ще мягко кажучи, ти би їх побачила.
-
Та да)
-
Перша людина хто практично відправила з дії. Скільки вже часу пройшло, якщо можете сказати з моменту подачі, до сьогодні? Щоб розуміти на скільки швидко реджект чи пройде. Ще хотів спитати чи писали ви якийсь explanation letter до перекладеного з дії витягу?
-
Не з перших днів, а з першого місяця кварталу наступного від мясяця приїзду. Повернення податку, який ви платите коли купуєте товари і послуги. Читайте уважно офіційні сайти
-
Блін, супер швидко 🤷🏼
-
Без питань. Робите реквест - пишіть причину і повідомлення на що реквест був зроблено.
-
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка. У мене диплом філії Київського університету, але самої філії на сайті WES немає. Є тільки університет, так як філію закрили. Що робити в цій ситуації? Як підтвердити диплом? Можливо у когось було таке? У пошуку нічого не знайшла 🙏🏻
-
9 місяців
-
Я знаю 🥲 Я думав за той ПР думав… І потім… а нафіг воно мені? Для чого? Щоб років за 20 влізти в іпотеку? Ні дякую, ще 4 місяці побуду і в Швейцарію 🥲
-
Ой… давай без давай))) Практично в кожного по 2 кредитки з заборгованостями і ні копійки вільних грошей.
-
Розумійте як хочете. Воно є так як я написала. :) gst -це НЕ кліматичні, а goods and taxes return, щось як повернення пдв.