PR CUAET
-
/warn
-
Може хтось знає, чи реально отримати документи в Консульстві в Едмонтоні хлопцю 18 років: з України прислали в Консульство свідоцтво про закінчення школи в Україні, яке йому потрібне для вступу в ВУЗ. Тобто, це підлягає під призупинені консульські послуги чи віддадуть?
-
Спасибо большое
-
Та бог зна якщо чесно😁, взагалі типу обов’язково з того що я читав, але наприклад, українська сторона ще має вирішити чи можна тобі залишатись на перманентній основі в тій чи іншій країні, що якась дикісь якщо чесно і я не дуже вчитувався в наслідки якщо не дозволять…
-
Попередження про флуд і не перший раз.
-
а хіба це обов’язково ставати на консульський облік для PR?
-
Социальное жильё граждане Канады ждут от 10 лет ( если Вы не в курсе), срочно дают по мед показаниям и то кто минимум pr имеет.Не вводите людей в заблуждение, у меня много знакомых ждут эту очередь ( работаю в помощь пожилым канадцам) можете заблокировать.Хотя я ничего здесь не нарушила
-
Подскажите пожалуйста, если после школы учился в колледже, далее как многие в военкомат башлял, а в ноябре 2022 получил повестку и после прохождения мед комиссии в январе 2023 по состоянию здоровья был определён непригодным к военной службе со снятием с военного учета, как правильно описать в loe?