PR CUAET
-
Якщо мама з дітьми, то дешева аренда, університети, для початку це хороший варіант. Якщо сімʼя -зі знаннями мови, з фінансовою подушкою, то кращого міста чим Келона або Ванкувер не знайти.
-
ні, не обовзяково. це взагалі не повязані речі
-
зазвичай всі виїжають назавжди і нікого нічого не повідомляють і з обліків не знімаються і всім в україні було пофігу на це завжди
-
пишіть все що ви щойно розказали і трішки більше. завжди цінна правда. уникайте слів “башлял".
-
они не знают что такое запас
-
А например перевели в запас или такое лучше не писать?
-
ну правда про те що заносив може зіграти поганий жарт. і казати шо вимагали теж не варік. це взагалі не треба згадувати. простіше всього сказати шо після коледжу не викликали або не призвали. якщо до відповідальності не притягувався то на все решта можна закрити очі
-
якщо у вас є документи то пишіть згідно того що у вас в документах. Я думав шо у вас нічого нема і ви пишите лое без них
-
вони не знають - але документ підтверджує інше. зокрема так як у мене - переведений в запас. я по іншому не зможу перекласти військовий.
-
Мы отправили 31.01 и тоже еще не получили🥺 ждем🫠
-
А сколько раз можно вообще подаваться на продление WP?😅
-
у мене є документ. тут Станіслав запитує. я відповідаю на його запитання. для Канади башлял , платив, заносив касу - ці терміни не потрібні.