PR CUAET
-
Цікаво. Виглядає як прямий натяк на те чому це буде останній пакет допомоги. war.obozrevatel.com/ukr/ukraina-prosit-zbroyu-u-zahodu-a-mogla-viroblyati-svoyu-dmitro-chekalkin-rozibravsya-kudi-podilis-vitchiznyani-rozrobki.htm Стосовно цього є ось така дуже сильна та обгрунтувана стаття.
-
Когда получите номинацию там будет инструкция и ссылка на портал где подавать на PR .
-
Дякую
-
Я якраз почала вивчати питання і розуміючи що середня тривалість розгляду зараз за статистикою квітня - 21 місяць. Якщо так довго чекати то варто задуматись про подовження ворк перміта.
-
Здається це та програма де вам не дають бріджинг ворк перміт і залишатися легально в Канаді ваша власна відповідальність і проблема 🙁
-
Всім доброго ранку ) підкажіть будь ласка, як зрозуміти що WES отримав документи? На Апостиль вказано в статусі Готов до видачі (змінився сьогодні) На WES статус In progress : We are processing a new package or document for you application. Но також пише що останній раз статус обновлений 4 квітня коли створив заявку . Дуже дякую всім за відповіді) Бажаю всім гарного дня 😺
-
Дає
-
Нам ничего не приходило после подачи. На момент одобрения у вас должен быть легальный статус.
-
Мені портал 1 прийшов рано вранці наступного дня після дати final desicion
-
Ну тому що підходять тільки родичі першої лінії. Це дуже звужує кулькість заявок. Наприклад, в мене тут дядько і я не підпадаю під програму. І таких дуже багато.
-
⚡️Громадяни, які подалися до 23 квітня, можуть спокійно очікувати «Послуга, яку вони оплатили, буде надана», — нардеп Вадим Галайчук про ситуацію з призупиненням видачі документів у консульствах Зробити це вони зможуть без оновлення даних, зокрема, навіть якщо це чоловіки призовного віку.
-
⚡️Міноборони опублікувало повний перелік змін до закону про мобілізацію