PR CUAET
-
Когда получите номинацию там будет инструкция и ссылка на портал где подавать на PR .
-
Дякую
-
Я якраз почала вивчати питання і розуміючи що середня тривалість розгляду зараз за статистикою квітня - 21 місяць. Якщо так довго чекати то варто задуматись про подовження ворк перміта.
-
Здається це та програма де вам не дають бріджинг ворк перміт і залишатися легально в Канаді ваша власна відповідальність і проблема 🙁
-
Всім доброго ранку ) підкажіть будь ласка, як зрозуміти що WES отримав документи? На Апостиль вказано в статусі Готов до видачі (змінився сьогодні) На WES статус In progress : We are processing a new package or document for you application. Но також пише що останній раз статус обновлений 4 квітня коли створив заявку . Дуже дякую всім за відповіді) Бажаю всім гарного дня 😺
-
Дає
-
Нам ничего не приходило после подачи. На момент одобрения у вас должен быть легальный статус.
-
Мені портал 1 прийшов рано вранці наступного дня після дати final desicion
-
Ну тому що підходять тільки родичі першої лінії. Це дуже звужує кулькість заявок. Наприклад, в мене тут дядько і я не підпадаю під програму. І таких дуже багато.
-
⚡️Громадяни, які подалися до 23 квітня, можуть спокійно очікувати «Послуга, яку вони оплатили, буде надана», — нардеп Вадим Галайчук про ситуацію з призупиненням видачі документів у консульствах Зробити це вони зможуть без оновлення даних, зокрема, навіть якщо це чоловіки призовного віку.
-
⚡️Міноборони опублікувало повний перелік змін до закону про мобілізацію
-
Поділюсь своїми результатами як я здавала англ в Торонто (People Analytics). Приходиш на екзамен десь за годину часу, а потім просто сидиш чекаєш на початок екзамену, за цей час в тебе є можливість трохи підготувати відповіді, мені вистачило часу зробити деякі заготовки для спікінг та writing (я запитала у вчителя - вона сказала, що можна так робити). Найважче було reading and listening, тому що там просто дуже супер профільні тексти та новини (про медицину, якійсь біолабораторні експерименти, якійсь повідінки спеціально виведеного типу бджіл і так далі, тобто теми дуже специфічні, багато важкої лексики). Writing та speaking був дуже легкий, прості теми та general лексика. Результати прийшли через 3 дні (9/9/9/9). Бажаю всім удачі! Ця група дуже допомогла з підготовкою до екзамену!
-
Вони не пояснюють. Але адвокат може подати запит. Як правило люди вже не питають