PR CUAET
-
Вітаю, CoPR ex. якою датою у Вас?
-
Є гілка «контакти міграційних консультантів» , можете там знайти когось, хто вам підходить) Ну або @OstapBosak , один з найактивніших тут))
-
Я теж роблю common law для себе, але мій хлопець в Канаді Тому я не впевнена, які документи потрібні для підтвердження, якщо партнер в Україні В Канаді потрібно рік часу проживати з партнером. І там є певні обмеження, якщо ви живете окремо з певних причин
-
Подскажите пожалуйста нотариуса с Regina
-
Я думаю, що таку інформацію найкраще вам скаже міграційний консультант, який оцінить саме вашу ситуацію
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста нужно взять справку о не судимости в России,написано заверить подпись и копии документов нотариусом, нужно просто канадким заверить или искать русского?
-
Офіційний лист, де людина підтверджує що ви справді є парою Подивіться приклади в інтернеті Ось один з - www.marinimmigrationlaw.ca/blog/how-to-write-a-spousal-sponsorship-support-letter-as-friend-or-family-member-showcasing-a-genuine-relationship Єдине, на мою думку, не треба «плакатися» і розказувати душещепатільну історію стосунків. Краще лаконічно, по ділу і суті.
-
Ще можливо листи від друзів/родичів, які можуть підтвердити, що ви справді пара