PR CUAET
-
Дівчина яку я знаю взагалі подавалась сама бо не вірила в успіх. Типу нащо платити. І отримала позитивну відповідь
-
Там писало дитячий?)
-
Існуючий є. Але при заяві на новий його анулювують. І ти 6 міс без документу...тому шукаю шляхи як знайти інформацію про анулювання того першого який загубився 2022го
-
Доброго дня, порадьте, будь ласка, бухгалтера, хто допоможе з подачею декларації
-
В мене бабуся 93 роки і ми їй робили мед комісію спеціально.
-
Підкажіть будь ласка чи можливо зараз зібрати всі документи для мого хлопця по гуманітарній програмі адже зараз приймають нові закони щодо обмежень контакту з консульством україни?
-
Ви не зможете взяти довідку про несудимість
-
Да, вы правы. Стандартные 48 дней на данный момент + 6 недель. Автор вопроса уже 3 месяца и ждет, как раз +/- по срокам подходит для отправки декларации.
-
я кажу, не знав, що то дитині. Позвоніть їй або надішліть листа
-
доброго дня, чи можна тепер отримати паспорт, якщо я загубив свій?
-
вітаю! чи були в когось проблеми з оплатою fee? видає помилку "Requested amount is smaller than owing amount."
-
Ще вчора було «все»
-
А из Дии что, тоже уже нельзя получить?
-
При заяві на новий існуючий не анульовують, якщо ви пишете заяву, щоб вам його залишили. Громадянин України має право на 2 діючі закордонні паспорти
-
А как голосуют за кордоном, по каким паспортам? Кто знает? Нужен ли загранник для голосования за границей?
-
Тобто якшо я зараз спіймаю слот то це не має сенсу ?
-
На гарячій лінії знають краще ніж в стоматології.
-
Я навіть не знаю, чому ви таке зрозуміли
-
В усіх посольствах/консульствах
-
По украинскому заграннику голосовали, в консульстве.
12 Jan 2024, 17:45
148135/430357
5 minutes ago