PR CUAET
-
А роботи за які не клеймили балів і я не головний аплікант, також треба підтвердити листами?
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, по наступній ситуації. Не служив, бо навчався в колледжі та універі, але між колледжем і універом проходив ВЛК де був признаний непридатним та дали військовий квиток. Маю таке питання: чи потрібно розповідати за ці оба факта, чи краще просто сказати що не служив через навчання (аби не конфьюзити імміграційного оффіцера)? І якщо що, чи потрібно перекладити військовий квиток завіренним перекладом і прикрипляти його, чи LoE вистачить? Дякую.
-
Дякую
-
Зараз час на отримання це 2-3 місяці точно, аби не було довше
-
Капець (( в нас скоро пройде строк нашої довідки ((
-
На жаль ні , ми чекаємо з 29 лютого і далі тиша
-
є гілка - переклад документів. там більше інформації. ми перекладали в Канаді
-
Анастасія, нічого давно не писала. Скажіть є якась інформація про наявність слотів в Єдмонтоні?
-
Я не головний аплікант на номінацію, лише супроводжуючий, тому мої бали не рахують
-
Може хтось пояснити для тих, хто в танку що і в якому порядку треба продовжувати. Віза, ворк перміт і паспорт до 2026 року. Що з цього треба продовжувати спочатку? Паспорт? А потім подаватися на ворк перміт і візу. Чи якщо є ворк перміт то віза не потрібна?
-
Бо я пишу напряму в Німеччину , і тишина
-
мені це не очевидно, я вважаю що 60-70% приїхавших по CUAET вже отримали чи подались по федеральних та провінційних програмах. І ті що залишились думають про гум програму, у консультантів просто нема можливості в такий кількості подавати як на мене.