PR CUAET
-
Було ж 5:)))
-
Сьогодні прийшла відмова по федеральному рівню AOS через неповноту заявки Одного файлу не додали Чи є сенс на пошту офіцеру писати і попросити додати той файл?
-
Не зовсім зрозумів, можна дитині на паспорт дружини робити візу? Діти вклеєні в паспорт, власного паспорта не мають. А паспорт дружини дійсний ще півтора роки. Не те, що термінова поїздка. Просто слот на виготовлення паспорту зловити неможливо і не хотілося б втрачати час на ловлю і потім очікування впродовж півроку.
-
Не лише ЕЕ є
-
PNP? RNIP? Category based EE? Pilots?
-
Коли я приїхала бал по ЕЕ був 472. Я мала хороші шанси. Поки напрацювала досвід бал став 529. В мене нуль шансів навіть з С1
-
Ви не повірите але навіть з ними мені не вистачає. Мені 41. Я багато втрачаю за вік
-
Так
-
Англ на 10 , лміа. Швидше і надійніше ніж гуманітарна
-
До останнього сподівався, що це фейкова новина про 300 українських спартанців для нових мемчиків, але ж ні. Сьогодні чиясь українська дитина або українська мати не змогли отримати консульські послуги, можливо навіть новий паспорт. А уявіть, що ви піймали польський слот у Канаді, купили собі найдешевший квиток туди-назад без права міняти дату і застрягли тепер у Варшаві. Я ще колись дивувався з польських фермерів, а тут свої скоро почнуть блокувати кордон з військовою допомогою, щоб тільки скоріше "мир" настав
-
А то СЕС 5, сорі
-
Я брала дві консультації у різних людей влітку. То мені запропонували лише ЕЕ або переїхати в Альберту )))
-
Tak
-
Чому не повірю, мені 41 теж. 491 пройшла