PR CUAET
-
Усім привіт. Може хтось знає, при затримці роботи консульств для чоловіків на продовження паспорту що станеться з тими хто вже подався на паспорт, та не отримав ще його?
-
сподіваюсь що і мені скоро прийде 😂
-
Буду сподіватися, що грудневим заявкам до липня прийде запрошення на біо🫥🤞
-
40 днів
-
Зараз має бути спокійно. Був період коли було все жорстко, тому що всі робили КУАЕТ - в тому числі прозапас, невиїзні чоловіки ітд.
-
Это реклама? Эта Марго представляет компанию или частное лицо? Кому ещё с чата пользовался услугами Марго?
-
У вас буде 30 днів, думаю це більше ніж достатньо
-
Цікаво, як там з чергами...
-
Такі приклади надихають :) то в чому ваш секрет?)))
-
Вони відповідають. Але на питанняя що вони дурять людей і навмисно ваш паспорт притримують не відповідають. Чи вам відповіли?
-
Нафіга тоді дипломатичні установи закордоном?
-
Тобто виходить що подача на гуманітарку н едає права на продовження ВП під час очікування? Що тоді робити якщо не отримав відповідь а ВП закінчується?
-
Вони зобовʼязані відповісти на звернення відповідно закону України
-
Може хтось знає, поділіться інформацією.. дякую
-
Спасибо большое что откликнулись, почитаю об услугах. Спросила, ткк сколько развелось мошенников🤪
-
Тільки трек. Потім десь 8-9 днів на доставку до консульства. Потім у консульстві ще кілька днів може полежати.
-
Може тільки на дати після 18.05
-
Мне не нравиться пункт «пересилання паспортів до закордонних дипломатичних установ для організації їх видачі не здійснюється». Звучит так что паспорта можно будет забрать только в Украине. Но это бред, так как мы подались до того даже как закон был одобрен, не то что подписан даже..
-
Всем добрый день! Подскажите пожалуйста такой вопрос, как долго вы ждали письмо на прохождение биометрии и куда оно приходить? Мы оплатили 2 неделе назад не привета не ответа! Мы очень переживаем
-
По перше консульство на такі дурниці не відповідає. А по друге вони роблять свою роботу відповідно до кількості заявок. Чим більше буде приходити за паспортами тим більше чекати. Півроку назад. За за 2-3тижнi приходив тре дхл
12 Jan 2024, 17:45
148345/429963
7 minutes ago