PR CUAET
-
Хто зміг податися на дорослий паспорт останнім часом, скільки у вас зайняло часу виготовлення паспорту? Саме виготовлення (від "Заявку подано" до "Документ виготовлено"), без доставки до консульства. Чув що виготовлення зазвичай швидко відбувається, до 2х тижнів. Решта часу це доставка до консульства, внесення паспорту в базу і тд.
-
так. але ніхто не відміняв предʼявляти військово облікові документи
-
Так
-
Блін а якщо виїхали в 2016. Це брєд якийсь.
-
Нам сказали лише особисто забирати паспорт. До того ж, щоб забрати треба буде здати відбитки пальців. Типу щоб підтвердити що я це власник цього паспорту)
-
Спеціаліст то типу зазвичай як магістра оцінюють.
-
Я чекаю з 4 квітня 😩
-
Тобто якщо у чоловіка інвалідність або він виїжджав як супровід хворої дитини і тд і тп то я так розумію що паспорт будуть доставляти.
-
Ну я памʼятаю як вже після 6-7 місяців війни почали на кордоні незаконно вимагати військово облікові. Ще не було ніяких законів і поправок, а вони вже вимагали.
-
Вимоги цього пункту не застосовуються до чоловіків, яким відповідно до Правил перетинання державного кордону громадянами України дозволено перетинання кордону. таких мабуть на пальцях можна порахувати
-
В будь-якому разі поки не буде наступної доставки паспортів важко щось стверджувати. Якщо доставка буде а паспорти не приїдуть, тоді вже печаль.
-
Так видавати будуть. Ніхто не казав що ні. Просто тільки в Україні схоже. Я в повному шоці. Послуга надана, просто отримати в Канаді не можна. А офіційно ж кордон ніхто не закривав. Тут не можна матюкатись і писати провокативні речі. Але уявіть весь спектр емоцій.
-
"Отримання паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду за кордон громадянином України чоловічої статі віком від 18 до 60 років здійснюється у територіальному органі/територіальному підрозділі ДМС. Пересилання таких паспортів до відокремленого підрозділу або закордонної дипломатичної установи України для організації їх видачі не здійснюється", - йдеться у постанові. Вимоги цього пункту не застосовуються до чоловіків, яким відповідно до Правил перетинання державного кордону громадянами України дозволено перетинання кордону.