PR CUAET
-
Просчітался, но гдє😂
-
Співпадіння?) Не для того закон приймали щоб всім віддати тепер
-
Так вони утримують в Укр паспорти по пів року
-
Уряд заборонив пересилати за кордон паспорти для чоловіків призовного віку Кабінет міністрів заборонив пересилати за кордон оформлені паспорти громадянина України та паспорти для виїзду за кордон. Ідеться про документи оформлені для чоловіків віком від 18 до 60 років. Про це йдеться у постанові Кабміну №443 від 23 квітня.
-
Тут напевно мається на увазі що паспорти які ще не відправлені це не зворотня дія. Хоча я ж не вибираю коли мені його відправляти, я вибираю лише коли подаватися. Повинно тоді рахуватися по даті подачі.
-
Щось дуже сумніваюсь що можна буде за довіреністю забирати. Не для цього ці закони приймались.
-
Нам казали що жінка може забрати. Але пишуть що видавати будуть тільки особисто
-
*У Німеччині відреагували на рішення України не надавати консульські послуги чоловікам за кордоном* Українські чоловіки мають однаковий з жінками статус захисту в Німеччині, і це не зміниться після ухвалення урядом України окремих рішень у галузі консульської політики, - заявив на брифінгу в Берліні речник МВС ФРН Максимілліан Калль. Тож рішення МЗС України призупинити надання за кордоном консульських послуг українським чоловікам віком від 18 до 60 років не позначиться на статусі чоловіків, який є однаковим у всіх країнах ЄС, - сказав він.
-
Так
-
Доброго дня, 27.03 отримали запит на здачу біометрії, 05.04 здали біометрію, після здачі інформація про свіжу біометрію в кабінеті зявилась відразу, в цей же день я надіслав інформацію через кризис форму що ми змінили адресу проживання. На разі жодного руху від IRCC не відбувається, чи потрібно щось робити? Або просто змиритись що вони ще ті равлики і просто очікувати?
-
Здравствуйте. У меня open work permit. При заполнении express entry спрашивают есть ли LMIA, без этого балы не начисляются. Я уже год работаю в компании и они готовы написать мне job offer, но про LMIA ничего не знают. Обязательно ли это для начисления балов и долго ли делается? Это я должен делать или компания? Это как-то отразиться на моем пермите? Заранее благодарю за ответ