PR CUAET
-
Скрін з дії працює в Україні. За кордоном це не документ. Вам офіцер навіть повірить що він у вас мабуть є але справу розглядати не буде
-
Проблема в тому що окрім відсутності паспорту немає фактичних причин подавати на ці програми.
-
Подавай уже и поясняй ситуевину
-
Да. Уже опубликовали на сайте: www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennia-zmin-do-punktu-11-poriadku-realizatsii-eksperymentalnoho-proektu-shchodo-oformlennia-pasporta-hromadianyna-ukrainy-ta-pasporta-hromadianyna-ukrainy-i230424-443
-
В мене Україна в останні 10 років ніколи не ставила штампи при перетині кордону
-
❗️ Чоловіки, що підлягають мобілізації, більше не зможуть отримати паспорти у відокремленому підрозділу або дипломатичній установи України, — постанова Кабміну.
-
В чому проблема петицій?
-
та, так, все це неможливо усвідомити адекватно. ((
-
Не ви одні. Це спеціально.
-
Якщо ви це у ircc питаєте то це звісно їх не обходить. Є програми де можно податись без паспорту.
-
🙂Будь ласка!) В мене з цими новинами дах їде в самої
-
Добрый день . Вопрос такого плана , если получил PR и через 2-3 месяца сменил провинцию. Это повлияет на получения гражданства. Спасибо 😉
-
Вау. Довго..
-
Як що в мене того штампу немае в певно вони самі не знають коли і хто вилітав як що просять обновити свою інформацію тих хто за кордоном тоді як підтвердити те що ти виїхав законно ?)
-
Таке враження, що виділення військової допомоги, посилення мобілізаційних заходів згідно новоприйнятого Закону та повернення чоловіків в Україну йде в одній зв'язці ... проблема в тому, що по цій програмі йдуть не лише чоловіки, але й жінки, діти, люди похилого віку, інваліди ... тому навіть немає що сказати й гадати, необхідно просто очікувати і все буде гуд. Варто також подякувати Канаді за таку можливість , це на мою думку справжній подарунок
-
Щиро Вам дякую, що виправили. То я вже так замахалася з тіма слотами, що час плутаю
-
В феврале.
-
Це досить правильне рішення
-
Ми замовили, два тижні тому, відповіді немає. А зараз мабуть і не буде😔
-
А давно здали відпечатки?
12 Jan 2024, 17:45
148721/431111
4 minutes ago