PR CUAET
-
Я розумію але в Канаді іміграційна програма така що ти повинен довести що саме ти маєш право на пр. Для цього купа документів потрібна. Куает для українців то з самого початку було не про імміграцію. Але ж вони дозволяють іммігрувати на рівних з іншими.
-
Без закликів. IRCC не нічого не має спільного з законами України. Дякуємо
-
Вони приходять навіть тим, хто на нулі. І навіть тим, хто був мобілізований і загинув
-
Всем привет, может кто знает или слышал , что на счёт вызова ,,скорой помощи,, ?? Мне сказали что бесплатно!... Но сегодня обнаружил счёт в почтовом ящике .. на 385$ И что теперь с этим делать??)) Подскажите пожалуйста!!
-
так що будемо чекати скільки потрібно.
-
А Повістки приходять додому ) База погано працює
-
Забороняють правила схоже. Бо це призив до дій які тут заборонені. Чат суто інформативний інструмент по задумці.
-
Це 100%, і Канаді і США і Британії і країнам ЄС.. без їх неоціненної підтримки вже не було б України і нашим героїчним бійцям було би дуже тяжко долати ворога.
-
Друзі для обговорення паспорту є сусідня гілка продовження паспорту. Не дублюйте топіки.
-
В Едмонтоні не було 🥲
-
Що офіціально? Що проект "експериментальний"? Хай експериментують на здоров'я, їм від цього тільки гірше. Це яка ганьба піде владі на весь світ, коли чоловіки масово будуть звертатися до міжнародного суду.
-
Shhh... quiet now. Muted Vladyslav for 1 hour.
-
Будь ласка, є правила. Чат носить інформаційний характер, не більше.
-
Заграна никогда не было(
-
Головне що ви подались. А етапі отримання портал 1 буде видно
-
Реально
-
Ну говорите ещё паспорт активен вроде
-
Сьогодні були слоти?
-
Так петиція це просто спосіб звернення до уряду, ніхто не закликає штурмувати Оттаву
-
А можно на вп без паспорта подавать разве? Знаю что на пр можно по некоторым программам. Просто щас вообще ситуация не ясна
12 Jan 2024, 17:45
148747/427510
less than a minute ago