PR CUAET
-
Вітаю. Скажіть будь ласка, скільки коштує продовження паспорта?
-
Подивимося що там буде в офіційних розʼясненнях. Хотілося б вірити що буде видано те що люди вже по 6 міс чекають. Але є великі сумніви що всі ті обривки що ми бачимо, мають на меті одну ціль - повернути до України максимально велику кількість людей. Тобто віддавати те що в процесі їм не вигідно. Побачимо і фінгерз кроссд
-
я думаю що за декілька днів буде зрозуміло. В нас що не день - то нові закони і роз'яснення. Хтось буде в посольстві і тоді побачимо чи видають, відправляють вже оформлені раніше паспорти.
-
Просто ми немає доступу до акаунту) тому чекали на лист
-
Так он в Дие есть
-
Каждый час новый апдейт. Как и вчера. Просто шок. Какой закон завтра появиться? То есть можно не переживать уже?
-
Ребята ,созрел вопрос .🙋♀️ можно ли мужчине запрашивать теперь через посольство свой укр диплом ?чтоб подаваться на pr?!
-
В мене 15 днів. Екопр 9 квітня, картки 24 квітня
-
Скільки процентів людей що виїхали мають паспорти що закінчилися? Не так вже й багато. У більшості є час. А отже вони не повернуться поки паспорт дійсний. Якщо це 2 роки то і воєнний стан може закінчитись. А де хто пр отримає
-
mfa.gov.ua/news/komentar-pressluzhbi-mzs-shchodo-zapitiv-yaki-stosuyutsya-obslugovuvannya-gromadyan-v-dp-dokument
-
Добрий день, чи знаете Ви яку інформацію вказують прикордонники в системі коли чоловік перетинае кордон після 24.02.2024? тобто на підставі яких документів про відсрочку ця людина перетинала кордон?
-
Подскажите, пожалуйста, по federal skilled worker нужно набрать за год 1560 часов, и указано, что 30 hours a week. Вопрос: смотрят суммарные часы за год или понедельно, чтобы в течение года было обязательно по 30 в неделю?
-
Кто-то знает: если получила open work permit (сняла ограничения), то в пункте exemption of LMIA при подаче на AOS надо прикреплять тот который в аэропорту давали или этот новый, без ограничений?
-
Всім привіт. Хто нещодавно продовжував візу? Ви сплачували її на даний момент?
-
Так ми повертаємося до 23 квітня. Зупинка консульских послуг для розробки підзаконних актів до нового закону. Це і є внесення змін до постанови про роботу консульських установ
-
Ну ось я і про це. Тобто скоріше зʼявиться щось що до консульств.
-
😁 Еще 10 раз передумать успеют.
-
Я на роботі,як побачив що паспорт тепер тільки в Україні отримати можна - ....то добре що в туалеті сидів в той час😂😂😂😂 ...
-
А ви серйозно вважаєте що у 13 установах заборонять видавати паспорти, але залишать у тисячі консульских?
-
Его надо заказывать через апостиль а не через посольство
12 Jan 2024, 17:45
149092/430045
about a minute ago