PR CUAET
-
😁 Еще 10 раз передумать успеют.
-
Я на роботі,як побачив що паспорт тепер тільки в Україні отримати можна - ....то добре що в туалеті сидів в той час😂😂😂😂 ...
-
А ви серйозно вважаєте що у 13 установах заборонять видавати паспорти, але залишать у тисячі консульских?
-
Его надо заказывать через апостиль а не через посольство
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta
-
В нас біометрія зарахована 21 березня і з тих пір ніякого руху. Залишається тільки чекати
-
Це робиться безкоштовно і в живій черзі
-
а що їх це зупинить? вони мільйонам українців заборонили виїзд за кордон просто так: незнаконно, за чиєюсь забаганкою, на підставі постанови уряду, що заважає зробити те саме
-
Забирали Писали люди що віддають. Але не зрозуміло чи так і буде.
-
Невже дійсно за цих два дні в цілому світі ніхто не забирав паспорт з цієї категорії людей?
-
Всім привіт. Подаю податки, жив в Канаді працюючи на англійську компанію, 5 місяців, платив податки в Англії. Потім почав працювати на канадські компанії. Наразі мені при заповнені форми і даних видає 7000$ податків 🤬 при тому що такс тріті і договори зменшують їх? Може хтось допомогти в цьому питанні? Чи є тут бухгалтери які працюють з такс тріті з Англією? Дякую
-
так. щоб не було лазєйки де ти міг би отримати паспорт без консульського обліку
-
Вибачте якщо питання не по темі. Підкажіть чи хтось з бухгалтерів тут отримав СРА і як? Та де можна знайти курси по ТАХ та отримати ліцензію чи сертифікат?
-
Тобто те що на разі призупинено надавати консульські послуги це і є та зміна? (Вибачте що допитую)
-
В аплікації і в реферанс питають години /тиждень
-
Маю паспорт на два роки, і відповідно wp на два роки, як думаєте чи реально за цей час вирішити питання подовження WP, без актуального паспорту?
-
Так повина бути завірена ,ми це робили в альберті за 40 кад
-
Через консульство усі послуги чоловікам 18-60 років(крім оформлення документа на повернення в Україну) призупинено до 18 травня взагалі
-
Они оба действительны, я бы прикрепляла тот на основе которого работала
-
Зрозуміло. Тобто тут пощастить або ні.
12 Jan 2024, 17:45
149108/427456
3 minutes ago