PR CUAET
-
Вибачте якщо питання не по темі. Підкажіть чи хтось з бухгалтерів тут отримав СРА і як? Та де можна знайти курси по ТАХ та отримати ліцензію чи сертифікат?
-
Тобто те що на разі призупинено надавати консульські послуги це і є та зміна? (Вибачте що допитую)
-
В аплікації і в реферанс питають години /тиждень
-
Маю паспорт на два роки, і відповідно wp на два роки, як думаєте чи реально за цей час вирішити питання подовження WP, без актуального паспорту?
-
Зрозуміло. Тобто тут пощастить або ні.
-
Ні це не зміна. На офіційному сайті вони пояснюють що не люди які оформлять послуги за ці 2 тижня не зможуть отримати послуги бо коли прийде час то вже буде новий закон з іншими умовами. Але за ці 2 тижні вони розроблять зміни до постанов і ми побачимо ці документи так само як і з дп документ. Там будуть сюрпризи і як на мене така ж сама заборона відправляти паспорти
-
Тобто я буду éligible з 1 липня коли закриється фінансовий рік. Але ЕОІ можна ж вже подати і чекати на запрошення яке може прийти і через пів року…
-
Хто подавався на візу після 31 березня будучи в Канаді Як робили оплату ?
-
Питання на мільйон! Якщо зараз зробити EOI то вже зараз треба відповідати критеріям? Чи з моменту коли подаєшся?
-
Дякую
-
Отож. Навіть якщо Канада дозволить. Що в багатьох зараз є паспорти 5 років +? Поки неможна