PR CUAET
-
Зрозуміло. Тобто тут пощастить або ні.
-
Ні це не зміна. На офіційному сайті вони пояснюють що не люди які оформлять послуги за ці 2 тижня не зможуть отримати послуги бо коли прийде час то вже буде новий закон з іншими умовами. Але за ці 2 тижні вони розроблять зміни до постанов і ми побачимо ці документи так само як і з дп документ. Там будуть сюрпризи і як на мене така ж сама заборона відправляти паспорти
-
Тобто я буду éligible з 1 липня коли закриється фінансовий рік. Але ЕОІ можна ж вже подати і чекати на запрошення яке може прийти і через пів року…
-
Хто подавався на візу після 31 березня будучи в Канаді Як робили оплату ?
-
Питання на мільйон! Якщо зараз зробити EOI то вже зараз треба відповідати критеріям? Чи з моменту коли подаєшся?
-
Дякую
-
Отож. Навіть якщо Канада дозволить. Що в багатьох зараз є паспорти 5 років +? Поки неможна
-
Кожному, хто на законних підставах перебуває на території України, гарантується свобода пересування, вільний вибір місця проживання, право вільно залишати територію України, за винятком обмежень, які встановлюються законом (стаття 33 Конституції України). Порядок здійснення права громадян України на виїзд з України, випадки тимчасового обмеження права громадян на виїзд з України регулює Закон України «Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України» (далі - Закон). у цьому законі немає таких пунктів, які вони застосовують до чоловіків. Вони є тільки в постанові, а в конституції чітко говориться, що може бути обмежено тільки ЗАКОНОМ.
-
Скоро висилатиму, так, треба заплатити 30 злотих на реквізити в Польщі і ще не знаю скільки тут, в Канаді, в конверт зі зверненням треба покласти листок і вказати свою зворотню адресу в Канаді, чи ін. Країні, де ви знаходитесь, на рахунок часу по різному, одним за 3-4 тижні, іншим декілька місяців