PR CUAET
-
Також звертаємо увагу, що постанова Кабінету Міністрів України № 443 від 23 квітня 2024 року щодо змін у порядку видачі паспортів громадянина України для виїзду за кордон стосується документів, які оформлюються ДМС України за заявами, отриманими ДП «Документ». Нічого не змінилось
-
Та будь-які бюро перекладів
-
У меня не выходит авторизироваться ни через банк ни через Дию((
-
Підкажіть будь-ласка контори які можуть перекласти і нотаріально завірити апостіль в Києві
-
В Оттаве
-
Не зовсім так. Вони сказали що будуть свої паспорти доставляти. А оскільки люди не могли зрозуміти до чого консульскі установи у зміні до 678, то додали що це стосується замовлень дп документ
-
А ваш чоловік подавався на паспорт в ДП Документ?
-
Все равно ничег оне ямно — в Канаде в Консультстве Торонто того же можно будет полуить или нет?
-
Спочатку щоб податись навіть один з батьків може приїхати в Канаду і повернутися після подачі а потім через пару років, коли отримають pr, вже обидва прилетіти
-
Сразу не было этого момента, и было сказано, что они будут доставлять, а потом изменилось
-
Дякую
-
Тому що не стосується консульських установ Ми не дп документ
-
То есть , если мой муж оформил паспорт 2 го апреля , мы заказали DHL , паспорт можно не ждать ?
-
Почему?
-
Зайшла без проблем заради перевірки, слотів нема
-
Зрада відміняється. Поки
-
Вони заборонили доставку до консульств паспортів замовлених у дп документ.
-
Я робив через навальний заклад що їх видав
-
Мене це не цікавить я це знаю. Я вам відповіла. Якщо ваш чоловік в ДП не замовляв то вам немає чого хвилюватися. Принаймні сьогодні 😀
-
тут є 2 варіанти або вони вирішили дати задню, або це не правильне тлумачення, оскільки ДП документ не є "закордонною дипломатичною установою України"
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago