PR CUAET
-
Реквізити я маю, дякую, ці ж 30 злотих це за послугу, а не за зворотню доставку, то я питаю саме за доставку чи потрібно додатково платити чи вкладувати конверт оплачений?
-
Вже було роз'яснення. "Оновити" дані без медкомісії не вийде. Вам потрібно буде їхати до України, щоб це зробити. Якщо ні - отримаєте штраф і все інше. Це точно так як їхати за закордонними паспортом.
-
Будь ласка, напишіть, на яку адресу Ви писали?
-
Багато статей вже було від юристів. Оновити дані без медкомісії фізично неможливо. Медкомісію в консульстві ти не пройдеш. Ну, вибачте, про паспорти теж до 23.04 ніяких приписок не було, просто так вирішило хтось щось написати, а консульства сприяють цьому беззаконню, на жаль. Про медкомісію є факт, а приписку потім зроблять.
-
якщо це справді так працюватиме, то це практично не відрізняється від того, що було. І тоді це тільки популістичний закон і розганяють для того, щоб підтримати моральний дух тих, хто перебуває в Україні. але якщо вони постановою відрегулюють, що це буде працювати інакше, то це порушення
-
Можливо. Ми в Британській Колумбії
-
Хто тут з Канади? Мені потрібна порада. Брат двоюрідний який зараз на війні, просить відкрити збір на авто для евакуації поранених. Сума збору немаленька, я не знаю як все правильно зробити , тому що я зараз в Канаді і чи просто банку відкривати чи потрібно потім перед податковою службою Канади відзвітувати?
-
Так они ж не хотят никого разделять - просто все должны вернуться..
-
Предлагаю админам кидать предупреждение за дизинфу по поводу нового закона про мобилизацию
-
Так абсолютно вірно. Але на разі ще не вийшло писулек що без влк особисті дані не приймуть у консульстві. Віри отим юристам з ютубу і тіктоку немає ніякої бо у них вся Україна незаконна. Їх послухати так взагалі послуг ніде не отримаєш бо все незаконне
-
Если номинация просрочена, добавится работы(
-
В нас доречі теж 🫠
-
У меня тоже заработал, а слотов как не было, так и нет🤪
-
В законі не було про видачу паспортів в Україні, чи не так? Вже купа статей є з приводу оновлення даних. Як і до писульки було про паспорти.
-
Я уже не вывожу эти эмоциональные качели каждые 30 минут 😂🤣 Скажите что это все сон💤 Сайт заработал через банк
-
А чи знаєте ви що закон дає півроку на влк? Тобто у вас повинні прийняти особисті дані упродовж 60 днів і вас є ще час на влк
-
Це і без законів навіть зрозуміло. Ну не на Різдво ж вони будуть вітальні картки надсилати за адресою, яку оновлять.
-
Ну саме ці юристи до писулек казали, що паспорти будуть видавати в Україні. Почитайте закон. Там є пункт про медкомісію... То, що ви первинно оновите дані, дасте свою адресу - це ще не кінець, на жаль.
-
В законі є два пункти щодо оновлення даних. Перший це контактні дані протягом 60 днів після набрання чинності. Другий пункт про надання облікових даних протягом 60 днів після указу президента про мобілізацію та завірення його ВР, так до облікових даних входять відомості про стан здоровʼя. Як це буде реалізовано на практиці не зрозуміло.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, хто знає. Якщо диплома фізично на руках немає. В дії він підтягнувся. Якось можна отримати дублікат?
12 Jan 2024, 17:45
149219/426697
3 minutes ago