PR CUAET
-
UPD: біометрія підтягнулась через 5 днів після оплати і підвантаження в веб форму
-
Non express entry . В том и прелестт бо в експрес ентрі є список професій які можуть буть исключені
-
Non express letter. І тобі прийде лист з інструкцією
-
@OstapBosak будь ласка, після отримання номінації AOS, потрібно подаватись на федеральному рівні non-express entry чи express entry? дякую!
-
В мене 4 місяці
-
Як ви їм довзонились? Вони ніде не відповідають в контактах
-
Я вже чекаю більше як 3 тижня
-
@OstapBosak добрий вечір, а підкажіть будь ласка - для OINP FWS потрібен переклад від перекладача ATIO, але якщо не буде general draw і буду подаватися через express entry, то чи зможу я використати той преклад?
-
Доброго вечора. Три тижні назад отримали лист з confirmation pr, відправили у відповідь інформацію про яку вказувалось у листі( типу номер ворк перміту, колір очей, зріст, шось таке) і з тих пір нічого взагалі. Хто скільки чекав в такому випадку? Дякую
-
@OstapBosak скажіть будь ласка,маючи тільки номер справи в даному випадку ворк перміту,якщо на його подачу подавалися через адвоката і з адвокатом нема зв’язку,можна самому побачити справу?
-
На всіх членів родини окремий лист з запрошенням
-
Остапе,для українців по PNP(noexperentry) зараз який час в середньому очікування від подачі( федеральний этап) до COPR?Теж 15 місяців орієнтовно?
-
Здравствуйте, а подскажите пожалуйста, как вы через Украину сделали паспорта детям? Вы ездили в Украину? Тоже нужно срочно паспорта делать, здесь записаться очень сложно
-
Чи користувався хтось футбанком після aprove,чи це впливає якось чи ні?
-
Вітаю ))) Гарна новина )))
-
Ніколи не чула про якісь строки розгляду документів в аккаунті. Може щось специфічне для цієї програми. Ми поки чекаємо на запит біометріі та не маємо аккаунту. Подивимось. Може Остап знає
-
Когда зашли в свой аккаунт
-
А де ви таке прочитали про 65 днів?
-
Тобто ніяких змін з цим апостилем не буде
-
IRCC website: Canadian law does not require the authentication or legalization of foreign public documents before they can be used in Canada. This is not expected to change when the Apostille Convention comes into effect.
12 Jan 2024, 17:45
14923/430124
about a minute ago