PR CUAET
-
Думаю що вони все зроблять щоб взяти як найбільше
-
Перевстановіть додаток, або спробуйте з іншого телефону. В чаті через кожні 5 хвилин пишуть що у всих працює і не важливо скільки дітей, чи вік. Дія працює, просто величезне навантаження і іноді не дуже виходить. Я би вам радив пробувати перегенерувати, бо довідка ця майже миттєво генерується.
-
❗️Заборона отримання паспортів чоловікам за кордоном поширюється не на всіх. В МЗС уточнили, що мова йде про документи, які оформлюються ДМС України за заявами, отриманими ДП «Документ». Тобто це НЕ стосується консульств.
-
Підкажіть чи сильно зменшують бал якщо написав 130 слів
-
Не кінець. Ті ж сами юристи кажуть що держава не передбачає проходження влк за кордоном, не передбачає повістки за кордон. Просто хоче підрахувати по головах. Ми наскільки в це віримо?
-
І сміх і гріх
-
На ДП "Документ" і консульство в Едмонтоні)))
-
❗️Заборона отримання паспортів чоловікам за кордоном поширюється не на всіх. В МЗС уточнили, що мова йде про документи, які оформлюються ДМС України за заявами, отриманими ДП «Документ». Тобто це НЕ стосується консульств.
-
Простори інтернету Лінк першоджерела не маю на разі
-
mfa.gov.ua/news/komentar-pressluzhbi-mzs-shchodo-zapitiv-yaki-stosuyutsya-obslugovuvannya-gromadyan-v-dp-dokument
-
Звідки ця інфа?
-
А для цього - вам треба дип установа і прийти туди
-
Питання полягає в тому що без іншого громадянства роблячи будь-які дії повʼязані з імміграцією вам потрібні ті чи інші документи з країни вашого громадянства , хіба ви апатрид
-
Я не зовсім розумію, що це означає(((
-
Консульство не є територією України, лише посольство, а воно в Канаді одне - в Оттаві В Едмонтоні консульство - це взагалі кабінет в багатоповерхівці
-
Из письма видно, что номинация до середины июля
-
Дублікат можна отримати за зверненням в університет. Знайдіть контакти архіва вашого університета і спробуйте їм написати або зателефонувати.
-
А що консульство? Я вже свої дані там обновив поки паспорт оформлював. Моги ще раз прийти 3 рядки заповнити
-
Знайомий зараз навчається на це як раз. Можу спитати який курс. Знаю що ліцензію вже отримав чи сертифікацію якусь, але ще навчається. Онлайн курс в коледжі.
-
Але так, ніхто не буде жити тут за укр законами, бо тут свої закони.
12 Jan 2024, 17:45
149240/473714
less than a minute ago