PR CUAET
-
А ще сьогодні дзеркальна дата. Мисліть позитивно
-
А якщо я оформляв в консульстві паспорт?
-
Останні 4 місяці дуже важко було знайти слот у консульстві. Отже люди їхали до Європи замовляли паспорт у дп документ а доставку оформляли до консульства канадського. Дп документ жива черга. День у день
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, як можна перенести інтервʼю на раніше? Можливо є якісь години, коли викидають вільні слоти тих, хто відмінив зустріч чи переніс чи ще якісь причини. Буду вдячна !
-
Поясніть чим це відрізняється від послуги в консултстві?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/change-address.html
-
Так, вам обов'язково треба повідомити IRCC про зміну адреси
-
Зрозуміла, дякую
-
Чому "всі"? Говоріть за себе. А постанова за постановою доводить тільки те, що всі українці (чоловіки від 18 до 60) за кордоном рівні. Неважливо коли і як виїхав - всі мають обов'язок повернутися і захистити неньку.
-
Мене б влаштував 3 варіант, якщо чесно
-
А куди Ви лист той прикладали? І як з оплатою? Ще раз платили? Бо в мене в кабінеті немає написано- статус- повернено і всі файли майже пусті, що відправлялись
-
Мій чоловік з січня чекає з оплаченим DHL, можете забути....
-
Ні, гуманітарна програма не дає право подаватись на подовження вп
-
Це проблема. Бо може до 3 місяців доставка бути. Якщо мзс зробе те саме що дп документ то паспорт не відправлять. Але якщо всеж таки відправлять то виходячи з відповідей консульства консульські дії до 23 квітня нададуть повністю
-
Ми типу заново подавали заявку після такого, але її запроцесили як стару з доданими документами. Також писали explanation letter офіцеру, оскільки сам файл закинули, але він взагалі не відкривався
-
Я не замовляв дхл, відслідковую через трекер який мені дала консул
-
Наприклад? Дозволити виїзд усім чоловікам? Просто не чіпати тіх хто за кордоном?
-
В звичайному випадку - так, згідний, але до нинішньої ситуації повинен формуватись підходящий підхід
-
Доставка дхл, трекер є?
-
Подскажите, пожалуйста, может кто-то знает? У нас трое детей, муж и дети граждане Украины, у меня в Украине только ВНЖ. имею ли я право подать заявление на новый загран паспорт ребёнку (как иностранец). Или может ли это сделать муж, т.к. он не на себя этот документ делает а на ребёнка? Дуже дякую.
12 Jan 2024, 17:45
149289/463478
4 minutes ago