PR CUAET
-
В звичайному випадку - так, згідний, але до нинішньої ситуації повинен формуватись підходящий підхід
-
Подскажите, пожалуйста, может кто-то знает? У нас трое детей, муж и дети граждане Украины, у меня в Украине только ВНЖ. имею ли я право подать заявление на новый загран паспорт ребёнку (как иностранец). Или может ли это сделать муж, т.к. он не на себя этот документ делает а на ребёнка? Дуже дякую.
-
Тим більше, подібні моменти, що кояться зараз, для мене не виглядають, як прояв якоїсь справедливості, а скоріше є показником того, що "там" - довго не живуть, раз навіть "вдома" нема кого взяти
-
ні, тільки тієї країни в якій перебуваєш, якщо перебуваєш на території України вас не можуть покарати приміром за порушення правил дорожнього руху скажiмо на 500 доларів, які передбачені канадським законодавством, якщо ви громадянин Канади. Те саме стосується громадян України, в Канаді ви несете відповідальність відповідно до законів Канади, а не України. Але, кажучи за Україну, там не виконуються навіть базові закони, передбачені конституцією.
-
Згідний, однак моєї позиції це не змінить і вже приймати рішення і дії приходиться відносно тих обставин, що є зараз)
-
Подався на паспорт в кінці лютого, паспорт виготовлений в березні, отримав в квітні. Швидше за все заява вашого чоловіка на передачу паспорту в DHL не була опрацьована або була дуже пізно. Напишіть/подзвоніть в консульство і уточніть.
-
AOS: На роботі запропонували перевестись в інший відділ (з OMNI до Consumable). Назва посади і частина обовʼязків змінюється. І треба підписувати новий job offer. При цьому суть роботи така ж (З OMNI Department Manager до Consumable Department Manager). Чи варто погоджуватись?
-
Однак, просто закордоном ми можемо "вийобуватись" і зруйнувати багато плані влади, про це вони не подумали, бо будь-який патріотизм тих, хто лишився, закінчується рівно на тій дистанції, з якої "видно" Окоп