PR CUAET
-
Тепер бачиш, що я мав на увазі?)
-
А гроші теж повернули?
-
Подались ще в березні. Слот зловити було запарно.
-
Я швидше сама піду ніж чоловіка вишлю. З його хворобою по закону не можна. Але я знаю як це зараз… це питання виживання.
-
Добрий день! Є кто знімав обмеження з WP після 31.03.24 по проходженню медичного огляду? Чи потрібно платити 100 CAD за послугу чи ця процедура є безкоштовною для українців?
-
При цьому не внесено жодних змін до Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, затвердженого постановою Кабміну від 7 травня 2014 р. № 152 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 16.11.2016 #1001) 70, 71 якраз регулює питання пересилання виготовлених загранпаспортів до консульських установ, а також порядок отримання громадянами цих паспортів у консульськіх установах. Рівень нормотворчої діяльності такий, що немає слів. Але найсумніше, що працювати зрештою усе буде так, як буде надано наказ зверху(
-
Я б сказав що старший брат США захистять, як Великобританія Ірландію)
-
В любому випадку у мене є офіційна відповідь представництва України в Канаді. Це може і не 100% гарантія але довести щось зможе Канаді у крайньому випадку