PR CUAET
-
Добрый вечер. Прочел, что только паспорт не получить. Справку о несудимости консульства будут выдавать или нет? Заранее спасибо!
-
А що стосується флуду, то деякі модератори самі провокували флуд і активно брали участь у ньому, але їм попереджень або м'ютів не було. Це дуже корисна група щодо імміграції. Моя повага овнеру цієї групи @prcuaetua . Я не хочу когось образити, але було б правильно зробити правила для всіх без винятку. Деякі чомусь думають, що вони належать до вищої касти. Як модератори так і уряд. Вирішують кому померти кому флудити. Дякую
-
Залежить від програми
-
До того ж існує бот, який часто реагує на повідомлення автоматично.
-
Саме тому і було зазначено зверху: почистили, демютили, надали попередження всім учасникам дійства. Питання модераторсткі не вирішуються в чаті, якщо є проблема вона підіймається не тут. Ми Вас почули, вибачаємось. Правила однакові для всіх
-
Основне правило чату каже поважати модераторів. Якщо ваш (будь кого) коментар видається образою/ провокацією/закликом/матом ви отримуєте відповідну реакцію. Проблема цього правила в тому що коментарі сприймаються субʼєктивно, виходячи з життєвого досвіду конкретної особи яке це читає. Тобто від рівня вразливості а також якихось рамок модератора який саме зараз сидить в групі (або в них schedule) залежить яку саме реакцію ви отримаєте на ваш коментар. Ця група без профіту, доречі.
-
Ви після пере подачі чекали знову 3-4 місяці? Чи швидше розглядають якщо заявку повернули?