PR CUAET
-
А карточки пр платные? Или они входят в фии? Кто недавно получил? Спасибо.
-
User 🇺🇦 has 1/3 warnings; be careful!
-
В ящике из-под апельсинов
-
Чому думка відмінна від вашої відразу телемарафон?
-
Добрый вечер. Прочел, что только паспорт не получить. Справку о несудимости консульства будут выдавать или нет? Заранее спасибо!
-
Спасибо.
-
А що стосується флуду, то деякі модератори самі провокували флуд і активно брали участь у ньому, але їм попереджень або м'ютів не було. Це дуже корисна група щодо імміграції. Моя повага овнеру цієї групи @prcuaetua . Я не хочу когось образити, але було б правильно зробити правила для всіх без винятку. Деякі чомусь думають, що вони належать до вищої касти. Як модератори так і уряд. Вирішують кому померти кому флудити. Дякую
-
Входят в fees
-
Залежить від програми
-
Доброго дня! Краще зробіть банку в українському банку. Бо тут буде дуже багато питань до вас, а благодійність за межі Канади відправляти, то ви маєте задекларувати дохід, а потім відправити його, як свої персональні кошти
-
Так, можете, якщо у вас є діюча мультивіза
-
До того ж існує бот, який часто реагує на повідомлення автоматично.
-
Саме тому і було зазначено зверху: почистили, демютили, надали попередження всім учасникам дійства. Питання модераторсткі не вирішуються в чаті, якщо є проблема вона підіймається не тут. Ми Вас почули, вибачаємось. Правила однакові для всіх
-
Основне правило чату каже поважати модераторів. Якщо ваш (будь кого) коментар видається образою/ провокацією/закликом/матом ви отримуєте відповідну реакцію. Проблема цього правила в тому що коментарі сприймаються субʼєктивно, виходячи з життєвого досвіду конкретної особи яке це читає. Тобто від рівня вразливості а також якихось рамок модератора який саме зараз сидить в групі (або в них schedule) залежить яку саме реакцію ви отримаєте на ваш коментар. Ця група без профіту, доречі.
-
Наразі надання послуг (крім документу на повернення в Україну) чоловікам від 18 до 60 років призупинене до 18 травня. Усі ми чекаємо на прояснення ситуації в подальшому
-
Reported to admins.
-
Може і мій десь скоро буде. Я 11 лютого відправляла
-
Ви через адвоката робили?
-
нам по факту чз 2 тижня прийшов запит на біометрію, а отже не заново, але у всіх все індивідуально
-
Ви після пере подачі чекали знову 3-4 місяці? Чи швидше розглядають якщо заявку повернули?
12 Jan 2024, 17:45
149576/453048
less than a minute ago