PR CUAET
-
Нічого хорошого) але то було тоді, може зараз з новим законом щось зміниться)
-
В прикінцевих положеннях Закону про мобілізацію є норма, яка дає право оновити дані шляхом: надсилання на офіційну ел.пошту ТЦК; телефоного дзвінка до ТЦК або чрез кабінет (який ще не запущено). Ну і буде ще Порядок оновлення..., затверджений кабміном.
-
В десятку. Це лише в мене обмеження на пости раз на 5 хвилин? Ось і поговорили, називається.
-
Тобто ви маєте на увазі що ге достатньо це просто зробити через весь, треба спочатку це зробити через українську організацію? Чи люди використовуючи цю можливість бо це дешевше?
-
А що, є офіційна заява від уряду Польщі? Я читав тільки як якийсь міністр щось ляпнув, але це лише міністр і закони він сам не приймає.
-
Вони постійно шось таке ляпають, потім згадують шо пан Янек сам втік в Британію або Німеччину на заробітки, а економіка Польщі тримається на наших😁 більше схоже на популізм for dummies)
-
Дякую)
-
Я тут дозволю собі резюмувати фантазії краян, які вірять у " ... мудрість преЗЕдента, в русалок вірю, в домових". Виключно власний досвід. Я знятий з військового обліку у 2012 році. Оскільки новий Закон набирає чинності, набрав свого однокласника, який кадровий військовий, 3 2014 року на війні, а з літа минулого року (втратив ногу) був відправлений на службу до ТЦК у Київській області, і запитав йому, може мені варто відвідати ТЦК для оновлення даних? Перше його питання було: Навіщо? Я кажу, ну Закон, то се, і у мене військовий квиток, у вигляді папірчика. Наступне його питання було: Це тобі якось заважаєте жити? Люди нормально живуть і без військового квитка. Запам'ятай, каже, армія, думає ногами. А в такому разі буває по різному. Це порада людини, яка в системі
-
Якщо термін навчання в універі був 2 роки та 5 місяців, при заповненні профілю ЕЕ це вважається як два повні академічні роки чи три? @OstapBosak
-
-
Я за вас переживала як за себе сьогодні, ви шо так лякати 😂🥲