PR CUAET
-
Вони постійно шось таке ляпають, потім згадують шо пан Янек сам втік в Британію або Німеччину на заробітки, а економіка Польщі тримається на наших😁 більше схоже на популізм for dummies)
-
Дякую)
-
Я тут дозволю собі резюмувати фантазії краян, які вірять у " ... мудрість преЗЕдента, в русалок вірю, в домових". Виключно власний досвід. Я знятий з військового обліку у 2012 році. Оскільки новий Закон набирає чинності, набрав свого однокласника, який кадровий військовий, 3 2014 року на війні, а з літа минулого року (втратив ногу) був відправлений на службу до ТЦК у Київській області, і запитав йому, може мені варто відвідати ТЦК для оновлення даних? Перше його питання було: Навіщо? Я кажу, ну Закон, то се, і у мене військовий квиток, у вигляді папірчика. Наступне його питання було: Це тобі якось заважаєте жити? Люди нормально живуть і без військового квитка. Запам'ятай, каже, армія, думає ногами. А в такому разі буває по різному. Це порада людини, яка в системі
-
Якщо термін навчання в універі був 2 роки та 5 місяців, при заповненні профілю ЕЕ це вважається як два повні академічні роки чи три? @OstapBosak
-
-
Я за вас переживала як за себе сьогодні, ви шо так лякати 😂🥲
-
Бачив в Сервіс Канада живу чергу ща паспортами. Є дні коли вживу. Цікаво, це якось прискорює процес?
-
Підкажіть будь ласка, якщо є диплом бакалавра і спеціаліста , потрібно 2 відправляти, чи достатньо спеціаліста, як повна вища освіта?