PR CUAET
-
Ваші WP будуть дійсні до їх expiry date
-
Це якщо не заважає. А якщо заважає тоді прийдеться
-
Угу пока тцк не подтвердит, а это тадам только после влк и всех премудростей
-
Дякую
-
Медікал екзамен ні про що. Рентген і кров. Головне це відповіді у вашій анкеті щодо стану здоров'я, ну і сума коштів, які Канада витрачати буде на рік на лікування. Все це кров не покаже
-
Считаю, что паузу надо делать минут на 30.
-
Ви ще забули про екстрасенсів🤣І 5 хв сидіти чекати на відправлення повідомлення.Я спати. Нехай цю групу модератори просувають👋
-
Скажіть будь ласка, вам присилали лист, що ваша біометрія дійсна?
-
Reported to admins.
-
Бачив в Сервіс Канада живу чергу ща паспортами. Є дні коли вживу. Цікаво, це якось прискорює процес?
-
Підкажіть будь ласка, якщо є диплом бакалавра і спеціаліста , потрібно 2 відправляти, чи достатньо спеціаліста, як повна вища освіта?
-
Да, я тоже такое заметила здесь
-
Мої вітання!
-
Для статистики: Був Work permit до травня 2025. Подалася на подовження 6.03.2024 Сьогодні подовжили до 22.04.2027
-
Профорієнтація - ви маєте на увазі навчання на DEP, AEP та отримання стіпендії за ними?
-
Так в школі запросили стаді перміт та CAQ.
-
Супер! Почали розглядати січневих!
-
Як я зрозумів, пріорітет знімуть виключно з тих, хто буде подаватися. Хто вже подався - в пріорітеті
-
якщо так- то подайте і за 2023 рік нульову- і спіть спокійно
-
Лише найвищий рівень освіти. У вашому випадку - лише спеціаліст. В анкету на ПР додасте обидва дипломи (з перекладом). А для евалюації потрібен лише найвищий рівень освіти
12 Jan 2024, 17:45
149661/466562
2 minutes ago