PR CUAET
-
вітання!!
-
"громадяни України, які перебувають на військовому обліку, зобов’язані протягом 60 днів з дня набрання чинності цим Законом уточнити адресу проживання, номери засобів зв’язку, адреси електронної пошти (за наявності електронної пошти): у разі перебування за кордоном - шляхом повідомлення на офіційну електронну адресу або на офіційний номер телефону, які зазначені на офіційному сайті територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем перебування на військовому обліку, або через електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного (за наявності)"... that's all. ВЛК це вже має бути повістка
-
Так, 22 квітня прислали, що біометрія дійсна. Після того була тиша, ніяких листів на емейл не було. Сьогодні просто зайшла на акаунт перевірити і там вже було рішення
-
Дякую🙂
-
Так а що про Lmia? Там же нічого про це наче не було
-
За паспортами. Співробітник сказала що сьогодні день коли по живій черзі. От і цікаво, це якось прискорює процес отримання громадянства
-
вы можете сидеть и бояться. а можете прочитать правила и следовать им. а причин переезда може быть масса: новая работа, новый партнер, поступили на учебу, выросла ипотека, нашли лучше жилье в новой провинции, друзья приехали и вы захотели с ними жить и тд советчики в интернетах много чего расскажут. они же говорять, что и в отпуск нельзя выезжать из канады пока провинция рассматривает, а то вдруг чего.
-
А який тоді сенс потім додавати ще бакалавра на ПР. Перекладений диплом спеціаліста пришле мені WES наскільки я розумію. А це ще окремо потрібно бакалавра перекладати?
-
Ні, просто заповнила по відео на ютюбі. Нічого додаткового не додавала. Доречі 2 дні назад моїй подрузі теж подовжили на 3 роки, а вчора і її чоловіку теж на 3 роки)
-
Доброго вечора Можливо вже хтось питав і була відповідь на таке питання, не можу знайти, вибачаюсь. Підкажіть, будь ласка, я вже 8 місяців в Канаді, зрозуміло що є податковим резидентом Канади, чи залишився я податковим резидентом України, якщо не працюю на Україну та не отримую ніяких доходів звідти? Чи ми всі у статусі податкових резидентів Канади та України одночасно?
-
Дуже дякую за відповідь. Доброї ночі