PR CUAET
-
Так, 22 квітня прислали, що біометрія дійсна. Після того була тиша, ніяких листів на емейл не було. Сьогодні просто зайшла на акаунт перевірити і там вже було рішення
-
Дякую🙂
-
Так а що про Lmia? Там же нічого про це наче не було
-
За паспортами. Співробітник сказала що сьогодні день коли по живій черзі. От і цікаво, це якось прискорює процес отримання громадянства
-
вы можете сидеть и бояться. а можете прочитать правила и следовать им. а причин переезда може быть масса: новая работа, новый партнер, поступили на учебу, выросла ипотека, нашли лучше жилье в новой провинции, друзья приехали и вы захотели с ними жить и тд советчики в интернетах много чего расскажут. они же говорять, что и в отпуск нельзя выезжать из канады пока провинция рассматривает, а то вдруг чего.
-
А який тоді сенс потім додавати ще бакалавра на ПР. Перекладений диплом спеціаліста пришле мені WES наскільки я розумію. А це ще окремо потрібно бакалавра перекладати?
-
Ні, просто заповнила по відео на ютюбі. Нічого додаткового не додавала. Доречі 2 дні назад моїй подрузі теж подовжили на 3 роки, а вчора і її чоловіку теж на 3 роки)
-
Доброго вечора Можливо вже хтось питав і була відповідь на таке питання, не можу знайти, вибачаюсь. Підкажіть, будь ласка, я вже 8 місяців в Канаді, зрозуміло що є податковим резидентом Канади, чи залишився я податковим резидентом України, якщо не працюю на Україну та не отримую ніяких доходів звідти? Чи ми всі у статусі податкових резидентів Канади та України одночасно?
-
Дуже дякую за відповідь. Доброї ночі
-
гражданство в очереди не получают. в service canada подают документы на паспорт. а потом там же забирают (отдельное окошко без очереди) скорость получения паспорта зависит от того, какой срок ожидания вы оплатили: 1-2 дня, 10 дней или 3 недели центры принимают по записи и по живой очереди. тк запись часто не доступна или через 3-4 недели, то все идут в живую очередь, чтобы подать пакет документов на паспорт
-
Ясно.Спасибо