PR CUAET
-
Ні, просто заповнила по відео на ютюбі. Нічого додаткового не додавала. Доречі 2 дні назад моїй подрузі теж подовжили на 3 роки, а вчора і її чоловіку теж на 3 роки)
-
Доброго вечора Можливо вже хтось питав і була відповідь на таке питання, не можу знайти, вибачаюсь. Підкажіть, будь ласка, я вже 8 місяців в Канаді, зрозуміло що є податковим резидентом Канади, чи залишився я податковим резидентом України, якщо не працюю на Україну та не отримую ніяких доходів звідти? Чи ми всі у статусі податкових резидентів Канади та України одночасно?
-
Дуже дякую за відповідь. Доброї ночі
-
гражданство в очереди не получают. в service canada подают документы на паспорт. а потом там же забирают (отдельное окошко без очереди) скорость получения паспорта зависит от того, какой срок ожидания вы оплатили: 1-2 дня, 10 дней или 3 недели центры принимают по записи и по живой очереди. тк запись часто не доступна или через 3-4 недели, то все идут в живую очередь, чтобы подать пакет документов на паспорт
-
Ясно.Спасибо
-
Шукайте через ґуґл! Дивіться там, де більше відгуків! Але точно не звертайтеся до Експрес бюро перекладів Львів, раніше перекладала свідоцтво про шлюб,а звернулася місяць тому, почали задавати некоректні питання, які ніяк не стосуються перекладу документів! Найшла інших в Києві через ґуґл по відгуках, дуже задоволена.