PR CUAET
-
Дуже дякую за відповідь. Доброї ночі
-
гражданство в очереди не получают. в service canada подают документы на паспорт. а потом там же забирают (отдельное окошко без очереди) скорость получения паспорта зависит от того, какой срок ожидания вы оплатили: 1-2 дня, 10 дней или 3 недели центры принимают по записи и по живой очереди. тк запись часто не доступна или через 3-4 недели, то все идут в живую очередь, чтобы подать пакет документов на паспорт
-
На CUAET точно, на будь-яку візу точно, на ПР не знаю бо не подавала ще на федеральний рівень
-
Багато провінційних програм вимагають додавати всі документи про освіту (школа, бакалавр, магістр тощо), з перекладом. Проте для евалюації ж потрібен лише найвищий рівень освіти.
-
Я не зараз не памʼятаю, але пошукаю . Якщо Ви не вказали, то не хвилюйтесь . Ви навчались , згідно із законодавством України- Вам надавалась відстрочка. Це головне , на мою думку , але я не імміграційний консультант.
-
Ясно.Спасибо
-
Найвища освіта з ВЕС, всі інші з перекладом
-
Імейл отримали?
-
Написали вже із служби підтримки ДІЇ: вони шукають справи вручну, бо ваші електронні дані відсутні! Хоча в ДІЇ паспорти, водійські, свідоцтва дітей, навіть атестат із школи подтянут😅
-
Також сьогодні погодили перміт на 3 роки. Очікування 2 місяці.
-
Пока що ми все ще у виключенні, подивимось що далі буле
-
Те саме за подругу запитаю і скільки часу вони чекали?
-
Чи можна поцікавитись скільки годин у вас виходило в тиждень?
-
Шукайте через ґуґл! Дивіться там, де більше відгуків! Але точно не звертайтеся до Експрес бюро перекладів Львів, раніше перекладала свідоцтво про шлюб,а звернулася місяць тому, почали задавати некоректні питання, які ніяк не стосуються перекладу документів! Найшла інших в Києві через ґуґл по відгуках, дуже задоволена.
-
можливо є сенс в них напряму запитати? apostille.in.ua/en/
-
Я вас очень понимаю,ужас бесконечный. Я лично готовлю себя что только я буду работать а он будет дома.ну люди смеются-пускай далее смеются.
-
OK, дякую. Наша дівчинка подаєть зараз на DEP. Чекаємо на відповідь, та також будемо на стаді подаватися на перміт. Ви довго чекали на permit?
-
А як маму зареестрували?скиньте будь ласка посилання
-
От дехто отримує, а дехто ні🤔
-
Під скажіть,будь ласка,диплом виданий в Донецьку ,коли вступив до університету була ще Україна ,а видавався вже днр,такий диплом можна евалювати чи ні ?
12 Jan 2024, 17:45
149705/474652
2 days ago