PR CUAET
-
Пока що ми все ще у виключенні, подивимось що далі буле
-
Те саме за подругу запитаю і скільки часу вони чекали?
-
Чи можна поцікавитись скільки годин у вас виходило в тиждень?
-
Шукайте через ґуґл! Дивіться там, де більше відгуків! Але точно не звертайтеся до Експрес бюро перекладів Львів, раніше перекладала свідоцтво про шлюб,а звернулася місяць тому, почали задавати некоректні питання, які ніяк не стосуються перекладу документів! Найшла інших в Києві через ґуґл по відгуках, дуже задоволена.
-
можливо є сенс в них напряму запитати? apostille.in.ua/en/
-
Я вас очень понимаю,ужас бесконечный. Я лично готовлю себя что только я буду работать а он будет дома.ну люди смеются-пускай далее смеются.
-
OK, дякую. Наша дівчинка подаєть зараз на DEP. Чекаємо на відповідь, та також будемо на стаді подаватися на перміт. Ви довго чекали на permit?
-
А як маму зареестрували?скиньте будь ласка посилання
-
От дехто отримує, а дехто ні🤔
-
Під скажіть,будь ласка,диплом виданий в Донецьку ,коли вступив до університету була ще Україна ,а видавався вже днр,такий диплом можна евалювати чи ні ?
-
Так, я теж перевіряла щодня)
-
Так
-
Доброго дня громадо, підскажіть будь-ласка, як зараз можна виїхати з України жінці з дитиною в Канаду без візи cuaet.
-
WES не евалює нелегітимні дипломи з окупованих територій
-
Привіт усім, скажіть, будь ласка, чи є хтось з чоловіків, хто робив запит до укр консульства в Едмонтоні сьогодні/вчора на видачу справки про несудимість? Хочеться розуміти чи є ще якісь шанси її отримати
-
Мені потрібно для ліцензії механіка 😞
-
Для чего описывать болезни и отсрочки. Это никого не волнует. Я описала выше. Вам задали вопрос слежил / не служил. Служил - где, когда и как Не служил- пишите не служил+ приписное. Все.
-
WES не евалює дипломи невизнаних утворень України типу ДНР/ЛНР/Кримнаш Але ви можете евалювати атестат зі школи. Для більшості провінційних програм цього достатньо
-
Взагалі тиша в процесі вп?
-
Дякую ☺️
12 Jan 2024, 17:45
149715/467035
6 minutes ago