PR CUAET
-
OK, дякую. Наша дівчинка подаєть зараз на DEP. Чекаємо на відповідь, та також будемо на стаді подаватися на перміт. Ви довго чекали на permit?
-
А як маму зареестрували?скиньте будь ласка посилання
-
От дехто отримує, а дехто ні🤔
-
Під скажіть,будь ласка,диплом виданий в Донецьку ,коли вступив до університету була ще Україна ,а видавався вже днр,такий диплом можна евалювати чи ні ?
-
Так, я теж перевіряла щодня)
-
Так
-
Доброго дня громадо, підскажіть будь-ласка, як зараз можна виїхати з України жінці з дитиною в Канаду без візи cuaet.
-
WES не евалює нелегітимні дипломи з окупованих територій
-
Привіт усім, скажіть, будь ласка, чи є хтось з чоловіків, хто робив запит до укр консульства в Едмонтоні сьогодні/вчора на видачу справки про несудимість? Хочеться розуміти чи є ще якісь шанси її отримати
-
Мені потрібно для ліцензії механіка 😞
-
Для чего описывать болезни и отсрочки. Это никого не волнует. Я описала выше. Вам задали вопрос слежил / не служил. Служил - где, когда и как Не служил- пишите не служил+ приписное. Все.
-
WES не евалює дипломи невизнаних утворень України типу ДНР/ЛНР/Кримнаш Але ви можете евалювати атестат зі школи. Для більшості провінційних програм цього достатньо
-
Взагалі тиша в процесі вп?
-
Дякую ☺️
-
40 годин
-
Немає ніякої співбесіди на громадянство. І немає ніяких вимог по перебуванню в провінціях, неважливо по якій програмі отримано PR.
-
Точно. Чоловіку поки тиша
-
Можна детальніше?
-
Ви мали зазначити, що Ваші близькі родичі є в США, при заповненні анкети DS160. Тому, це не має бути секретом для офіцера.
-
Всех
12 Jan 2024, 17:45
149721/468385
5 minutes ago