PR CUAET
-
Немає ніякої співбесіди на громадянство. І немає ніяких вимог по перебуванню в провінціях, неважливо по якій програмі отримано PR.
-
Точно. Чоловіку поки тиша
-
Можна детальніше?
-
Ви мали зазначити, що Ваші близькі родичі є в США, при заповненні анкети DS160. Тому, це не має бути секретом для офіцера.
-
Всех
-
Я сьогодні вже псіханула і відправила їм листа з документами та запитом на ту справку для брата, не знаю що з того вийде
-
Ви не уявляєте, як я сьогодні налякалась. Чоловік- головний аплікант, переслав лист в 8 ранку, я поки до кінця робочого дня дожила- всіх міграційних консультантів дістала, поки додому не доїхала і в кабінет не зайшла.
-
Дякую за відповідь
-
За туристичною візою (якщо відповідаєте певним, доволі жорстким, вимогам)
-
Maxworld. Кидала ранее тут ссылку
-
Будемо надіятись що не прийде нікому🤞🏼🙏 Але краще бути готовими.
-
Також цікавить, вчора телефонував, не міг дозвонитися, постійно занята лінія
-
Свидетельство о рождении взрослого или детей?
-
Так. Нічого не змінилося. Можливо, буде запит на мілітарі рекордс
-
Доброго дня спільното, підскажіть будь-ласка як зараз виїхати жінці з дитиною в Канаду з України.
-
Ви така наївна Оце всьо шоп по перше структурувати дані які є зараз просто хєр поцми де і шо, і слідуючим кроком був структурований виклик в тій чи іншій формі в залежності від першого. Але ж про це не скажуть відразу, звісно? Чи скажуть?)
-
Не важливо де ви працюєте. Якщо у вас є френч на 7-ки і вище, то рік канадського досвіду вам дасть просто додаткові бали і все.
-
А навіщо бронь від турагенства? Якщо Ви їдете до чоловіка, то логічно, що будете жити в нього. В мене була похожа ситуація, тільки з сестрою, яка в Америці. Ви можете знаходитись по візі В1/В2 в штатах до 6 місяців. Виписка з банку та референс з роботи з приміткою, що ви маєте право на відпустку, можуть стати в нагоді в Вашій ситуації, але офіцер дуже рідко дивиться документи протягом інтерв'ю, лише якщо Ви не чітко відповідаєте на питання
-
В мене білий квиток через інвалідність з народження, так що не заблокують
-
Отримати дозвіл від другого батька, отримати візи і виїхати Питання практичне чи теоретичне? Вибачте, але дуже вже загально ви його написали
12 Jan 2024, 17:45
149736/472590
14 minutes ago