PR CUAET
-
Я сьогодні вже псіханула і відправила їм листа з документами та запитом на ту справку для брата, не знаю що з того вийде
-
Ви не уявляєте, як я сьогодні налякалась. Чоловік- головний аплікант, переслав лист в 8 ранку, я поки до кінця робочого дня дожила- всіх міграційних консультантів дістала, поки додому не доїхала і в кабінет не зайшла.
-
Також цікавить, вчора телефонував, не міг дозвонитися, постійно занята лінія
-
Не важливо де ви працюєте. Якщо у вас є френч на 7-ки і вище, то рік канадського досвіду вам дасть просто додаткові бали і все.
-
А навіщо бронь від турагенства? Якщо Ви їдете до чоловіка, то логічно, що будете жити в нього. В мене була похожа ситуація, тільки з сестрою, яка в Америці. Ви можете знаходитись по візі В1/В2 в штатах до 6 місяців. Виписка з банку та референс з роботи з приміткою, що ви маєте право на відпустку, можуть стати в нагоді в Вашій ситуації, але офіцер дуже рідко дивиться документи протягом інтерв'ю, лише якщо Ви не чітко відповідаєте на питання
-
Отримати дозвіл від другого батька, отримати візи і виїхати Питання практичне чи теоретичне? Вибачте, але дуже вже загально ви його написали
-
В нас три дні з Калгари в Реджайну
-
Доброго вечора! Прошу поради, відгукніться хто в такій ситуації що робив. Чекаю з 4 квітня на зміну статусу. 4.04 WeSотримав документи від Апостиля. Треба дзвонити? Чи має хтось контакти? Можливо потрібні ще якісь документи.