PR CUAET
-
❗️Німеччина не планує позбавляти чоловіків з України статусу біженців, — представник міністерства внутрішніх справ країни Максиміліан Калль «Я впевнений у тому, що це (призупинення консульських послуг) не вплине на статус біженців з України, які потребують захисту, незалежно від того, чи йдеться про жінок, яких серед таких біженців переважна більшість, чи чоловіків», – заявив Калль. 🔴🔴🔴🔴🔴. Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку, – міністр оборони Владислав Косіняк-Камиш 🗣«Я думаю, що багато поляків обурюються, коли бачать молодих українських чоловіків у готелях і кафе, і чують, скільки зусиль ми повинні докласти, щоб допомогти Україні», – сказав він.
-
Справа в тому, що email приходить не відразу. Спочатку я побачила в GC key, що вони нам дали WP на три роки і написала про це в чаті. При цьому жодних листів не надходило. І тільки потім десь через ДВА дні вже прийшов офіційний email, що "application was approved". А сьогодні вже прийшов паперовий WP.
-
Жінка два місяці тому повернулась в Україну з Польщі. Зараз хоче податись на гостьову візу в Канаду, але для цього потрібно прив'язку до України типу офіційно оформленою або мати якесь майно. Але ні першого, ні другого в неї не має, що робити в такому випадку?
-
ми також відправили. все буде добре. переклад вони зроблять. я не паспорт у них прошу, а переклад довідки за 40$
-
Що стосується моєї сімї. Я Мама одиночка. У 2022 році я виїхала з дітьми з України. Старшому в той момент виповнилосч лише 17 років. Зараз я з дітьми у Канаді. Я в шоці. Паспорти готові, але ще в Україні, чекаю 4 місяці. Продовжити Work Permit для сина не змогла без паспорта, тепер подати документи для легалізації не зможу? Як захистити дитину?
-
-
Підкажіть як ліпше це оформити @OstapBosak @barbicanimigration @rubicon123 @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @bohdana @AnatkaShultz
-
Привʼязка до України в сенсі «щоб повернутися» (впевнити офіцера принаймні)?
-
В кінці березня подалися
-
Привіт, отримала навий ВП. Підкажіть, чи треба переробити СІМ номер? І які ще треба доки перерибити?
-
К сожалению, я также не смог открыть эту форму / при скачивании… У Вас уже получилось и как?
-
Доброї ночі. Підкажіть, якщо при подачі на федеральний етап допустив помилку в анкеті це можливо якось відкоригувати чи дослати пояснення?