PR CUAET
-
-
Скажите пожалуйста как выглядело ваше reference letter: только данные перечисленные в checking list или еще какой-то текст про то какая вы хорошая работница? Мне выдали сухо необходимые данные… как-то не выглядит как рекомендательное письмо. Уже спрашивала в группе - никто не отвечает, хотя уже много людей подались😞
-
І це ок, якщо печатка українська (з українськими написами)?
-
Тобто якщо мені якихось перекладів не буде вистачати, то можна замовити їх в Україні і не обов'язково робити тут? І чи ліцензія бюро має бути якогось міжнародного формату?
-
Доброї ночі. Пропонують джоб оффер фул-тайм з зарплатнею 68000 CAD. Сфера ІТ. Цікавить приблизно скільки з цієї суми буде вираховуватися податку приблизно. Я розумію, що є багато чинників, але хоча б приблизно. Бо чат GPT рахує 37%, але це щось дуже багато для такої зп.
-
Дякую!
-
жодної відповіді на це питання за ці дні ніхто не написав. Навіть дивно. Чи то всі передумали їхати, чи то не хочуть писати
-
Тільки якщо дитина була на опіці із татом. Про що буде вказуватися вами при заповнені. Базово оформити може тільки мама, але якщо є нюанси то усе вказується додатково. Судячи із вашої ситуації оформити можна тільки на маму та дитину. У мого чоловіка навіть немає можливості у кабінеті податися на дитячі виплати