PR CUAET
-
А ви переводи робили в консульстві?
-
Я думаю мені найбільше допоміг францізасйон. Мені повезло з викладачкою + я був активний підчас зайнять. Можу додати що знання англійської також дуже допомагає, бо є багато схожих речей + є багато слів які можна конвертувати у французьку. До лісенінгу готувався сам, до спікінгу з репетитором з Preply. Подивіться закріплені повідомлення, я там вище скидував свої ресурси. Єдине що екзамен з лісенінгу змінився, і той плейліст зараз вже мабуть не дуже допоможе.
-
А писати на англійській або французькій мовах?
-
Можеш розповісти як у тебе екзамен з лісенінгу відбувався?
-
А если свидетельство СССР, да ещё умудрился родиться на территории РФ? Гражданство Украины.
-
Я сертифікат за тиждень отримала, треба було 60$ доплати.
-
Мабуть, я в Манітобі
-
TEF на початку року змінив формат лістенінгу, багато матеріалу в неті не зовсім актуальні ( але все ще добрі для тренування слуху), мені вдалось найти такий плей-лист з актуальним форматом www.youtube.com/playlist?list=PLBQEHvpEZOR4vQnMJxKJtBKZIIre54bEE Вживу, субʼєктивно, були важчі завданння, перші 20-25 питань пішли елементарно, далі багато чого вгадував. Радив би погуглити ( я того не робив) чи є якийсь матеріал зі словами які варто знати на листенінгу, бо дуже багато речень в варіантах відповіді я тупо не розумів через розумні слова, які бачив вперше Здавав в McGill, персонал чудовий, навушники хороші дали, загалом всі умови для тебе зроблені
-
Підкажіть, якщо дівчині прийшов той самийворк перміт, то чи можна податися ще раз після 31 березня? Дякую